BABYMETAL ще издадат албума "The Other One" през март 2023 г.

11 окт 2022, 11:08 ч. 467 / 5 1
пред./следв.

   След кратка пауза японската дамска "поп метъл" банда BABYMETAL се завръща към активна дейност. Групата "изчезна" след отбелязването на десетгодишнината си, но на 23 март 2023 г. ще се завърне с албума "The Other One".

   Това ще е първата концептуална творба в дискографията на BABYMETAL, която ще съдържа 10 песни. Всяка композиция ще разказва за един от десетте паралелни свята, които групата е "открила" по време на отсъствието си. По-долу може да видите тийзър и обложката на бъдещия диск:

 

 

babymetal

още за:

Babymetal


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пеню 11.10.2022 17:31:04 отговори + 1 0
За съжаление качеството на музиката им пада прогресивно с всеки следващ албум. Първият беше много силен, дано този е поне слушаем... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".