BABYMETAL ще издадат лайв албума "10 Babymetal Budokan" през октомври

30 юни 2021, 07:59 ч. 647 / 6 2
пред./следв.

   Японската дамска "поп метъл" банда BABYMETAL отбеляза 10-годишнината си с няколко концерта в началото на 2021-ва, състояли се в зала "Nippon Budokan" в Токио.

   Събитията се случиха седем година след първата поява на формацията на същото място, когато BABYMETAL станаха най-младите изпълнители с концерт в залата. Концертите се случиха по-малко от две седмици след като в Япония бяха въведени ограничителни мерки заради пандемията от коронавируса. Феновете бяха помолени да носят специални маски с логото на бандата. Поради отговорното поведение на присъстващите не е отбелязан бум на заразяване с COVID-19 след събитията.

   Миналата събота, 26 юни, BABYMETAL направиха онлайн концерт, който се явява продължение и "бис" на живите участия. Той ще бъде излъчен за останалата част от света на 24 юли в Америка и 25 юли в Европа. А на 1 октомври ще излезе двойното концертно CD "10 Babymetal Budokan". Лайв албумът ще бъде тиражиран и на винил през ноември. Траклистът е както следва:

01. Babymetal Death - Shin Ver.
02. Ljime, Dame, Zettai
03. Gimme Chocolate!!
04. Doki Doki Morning
05. Gj!
06. No Rain, No Rainbow
07. Distortion (feat. Alissa White-Gluz)
08. Pa Pa Ya!! (feat. F.Hero)
09. Megitsune
10. Karate
11. Headbangeeeeerrrrr!!!!!
12. The One
13. Road Of Resistance

 

 

още за:

BabymetalCovid-19


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Крава и пиле 1.07.2021 15:57:34 отговори + 1 0
Харесвам тази група. Но трябва нов студиен албум, стига лайв албуми, че ще заприличат на Меноуор, лол Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 30.06.2021 18:01:34 отговори + 3 0
Като ги влече,но аз ще си спестя парите... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".