BABYMETAL ще издадат нов концертен албум/DVD през септември

19 юни 2020, 09:49 ч. 419 / 10 6
пред./следв.

   Японската дамска "поп метъл" банда BABYMETAL ще издаде нов концертен комплект, озаглавен "Legend - Metal Galaxy", на 9 септември на CD/DVD и блурей.

   Материалът е записан на два концерта на групата в Япония през януари, като видеодисковете ще съдържат изпълненията на 24 песни. Освен стандартното, ще се предлага и специално издание в ограничен тираж с книжка от 64 страници. Ето и обложката:

 

 

още за:

Babymetal


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Крава и пиле 19.06.2020 16:18:56 отговори + 4 1
На мен ми харесват, супер свежи, а доста от песните са си съвсем сериозен истински метъл /каквото и да означава това, хаха/. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ужас.. 19.06.2020 17:44:45 + 1 5
Нека позная, любимите ти банди са Джудас, Ирон Мейдън, Слипнот и всички останали нефталини/повърни от 80-ти и 90-те и най-екстремната банда която си чувал, камо ли пък виждал на живо е Сабатон, близко ли съм или си фен и на Мехлем? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 19.06.2020 22:46:22 + 4 1
Неща позная - Ужас е от мазнокосите, некъпани вечно намръщени и вечно сърдити трюта, които слушат групички с по 200 фена. Групички, които понеже не могат да правят музика правят неразбираем шум и понеже не могат да пишат качествени лирики пишат само за Сатана, смърт, кървища и прочие. Разчитащи на скандалното, а не на нещо стойностно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ужас 19.06.2020 09:53:15 отговори + 5 3
Ужас Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Ганя 19.06.2020 15:48:27 + 3 1
Музиката не е само елеци и бляк мятъл! Като е ужас никой не те кара да ги слушаш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ужас.. 19.06.2020 17:43:23 + 1 4
Приятел, ако ти харесва да **************** докато гледаш малки дечица си е твой проблем. Не ми пробутвайте тая "музика" още повече като метъл само щото има неква мижава китарка. 90% от феновете на тая музика или са дечица или харесват дечица, имаше много приятна статия за това в една Японска медия, ако пожелаеш ще я потърся. А относно качеството на тая банда, предпочитам да си ги асоциирате с поп-а и да не чета за подобни "проекти" в werock. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".