"Back in Black" на AC/DC постига нови рекордни продажби

21 дек 2007, 16:12 ч. 272 / 7 4
пред./следв.
Класическият албум на AC/DC "Back in Black" постигна рекордни нови продажби в САЩ, ставайки ... 22 пъти платинен. Това означава пазарна реализация на над 22 милиона копия.
   "Back in Black" е седмата студийна творба на австралийската банда и първа без починалия вокалист Bon Scott (заместен от Brian Johnson), излязла през 1980 г.

още за:

Ac/dc


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Scorpio 27.12.2007 11:25:14 отговори + 0 0
Давам и последните си пари за оригинален диск.Днес ми донесоха Homerun на Gotthard и British Steel на Judas Priest даже То е въпрос на култура и съзнание, особено за българските групи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nightprowler 22.12.2007 21:34:52 отговори + 0 0
Естествено! Друго си е да отидеш в магазина и да се сдобиеш с оригинала на един такъв шедьовър, вместо да да го свалиш от интернет, незнам лично за мене се губи тръпката, а пък нали и феновете които уважават дадена група и искат тя да прогресира, трябва да си купуват оригиналите, щото ако всеки сваляше ''свободно'' от интернет тогава с какви пари групите щяха да правят музика? Аз с удоволствие бих събирал пари да си купя някой оригинален диск вместо цигари, алкохол итн... Незнам лично мнение... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 21.12.2007 18:10:33 отговори + 0 0
Ама хората още ли дават пари за дискове? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bla bla 21.12.2007 17:09:03 отговори + 0 0
еййййййййййййййййй Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".