BAD WOLVES се разделят с вокалиста Tommy Vext

10 яну 2021, 10:55 ч. 1021 / 12 5
пред./следв.

   Американската супергрупа BAD WOLVES съобщи официално, че се разделя с вокалиста Tommy Vext (SNOT, DIVINE HERESY, WESTFIELD MASSACRE).

   Останалите четирима членове ще започнат да композират материал за следващ албум на бандата, който се планира да излезе преди края на тази година. Vext обяви оттеглянето си по-рано с публикация в социалните мрежи, която след това бе изтрита. Певецът твърдеше, че принуден да напусне от колегите си и звукозаписния лейбъл "Better Noise Music" заради противоречивите си политически възгледи.

   Tommy, който е цветнокож, заяви че в Америка няма расизъм и той никога не е виждал прояви на расизъм, а движението "Black Lives Matter" е изфабрикувано от хора като милиардера Джордж Сорос и фондация "Клинтън".

 

още за:

Bad WolvesTommy Vext


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MetalHeadbanger 10.01.2021 20:19:37 отговори + 16 16
Да пукна,но ще се съглася с Томи.Защото съм обективен...За първи път се съгласявам с чернокож...Не бял,чернокож сега казва истината...Сега да видим колко са слепците... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Truth 10.01.2021 17:42:19 отговори + 15 21
Новата реалност. Ето какво се случва с честни и достойни хора, които казват истината и отстояват позицията си! Биват отлъчвани. Мракобесие и тъмни времена са надвиснали! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 10.01.2021 18:34:01 + 15 14
Каква истина? Че в Щатите няма расизъм? Ти у ред ли си? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 10.01.2021 15:20:55 отговори + 10 7
Черен бива изгонен от група,където другите са бели,защото казал,че няма расизъм.5 пъти го
четох,за да се уверя,че не чета грешно.Жалко,Томи е машина и ме е яд,че поне ги видяхме в БГ с FFDP и Megadeth.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

зрител 10.01.2021 19:31:39 + 11 0
Доколкото имам спомен от концерта Бед Улфс не свириха и не бяха в БГ. Заместиха ги Одд Крю. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".