BADCAST заснеха първия си клип

4 сеп 2016, 16:40 ч. 1143 / 6 7
пред./следв.

   Българската рапкор/ню метъл банда BADCAST засне първото си видео. То е към песента "Mouth Full Of Lies" с режисьор Боян Карамфилов. В момента се работи по монтажа и скоро ще може да бъдат видени мейкинг видео и тийзър с кадри от самия клип. Официалната промоция ще се състои на 17 септември в клуб "Live & Loud", София, на мини-феста "Fall Is Coming" с участието на много други родни групи. Веднага след концерта видеото ще се появи и в официалния YouTube-канал на групата.

   BADCAST са създадени в края на 2014 г. Бандата има едно издадено EP, предоставено за свободно слушане в интернет пространството, както и доста концерти зад гърба си. Участия на "Ostring Battle Bulgaria", където достигнаха финалите, както и участие на "W:O:A Мetal Battle Bulgaria". В момента момчетата от BADCAST работят върху записите на второто си ЕР. 

 

още за:

Badcast


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


алф 6.09.2016 23:53:23 отговори + 1 0
TRU METAL WARRIOR, при теб положението е същото. Преди да давате компетентното си мнение с колегата под теб, чуйте и тогава говорете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

алф 6.09.2016 23:26:20 отговори + 2 0
При положение че БГ сцената ебедна на подобна музика* Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

алф 6.09.2016 23:24:31 отговори + 2 0
Не разбирам защо трябва да има такава негативна реакция от теб анти-терлик. При положения че БГ сцената за подобна музико, защо да не се направи нещо ново, ти увал ли си нещо тяхно изобщо че да даваш подобен коментар? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 5.09.2016 00:13:55 отговори + 4 2
Много стабилна банда са пичовете. Чакам с нетърпение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.... 4.09.2016 23:50:15 отговори + 0 6
голяма работа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


TRU METAL WARRIOR 4.09.2016 21:04:50 отговори + 1 7
Анатема!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 4.09.2016 20:10:03 отговори + 2 14
Не вярвах, че ще дожевея да видя и това! Българска ню-метъл и едновременно рапкор група! Защо??? Аааааааааааааааа!!!!!!!!!!

Братя, точете мечовете! Гответе брадвите! Зареждайте танковете! Крисковците и Килата направиха достатъчно щети, нека не оставим и тези бели момченца, мислещи се за черни, да допринесат към гибелта на добрата музика с фалшивия си метъл/рап! На 17 септември ще се лее позьорска кръв! Нека после сразим и гореспоменатите изчадия! В името на Метъла! В името на Один! В името на всичко свято!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".