Българин организира "Рок върху скалите" в Намибия

17 апр 2007, 20:40 ч. 101 / 2 7
пред./следв.
Екипът на предаването "Другата България", което се излъчва по bTV, е снимал уникалния фестивал "Рок върху скалите" в планината Шпицкопер в намибската пустиня, съобщиха от медията.

   Следващата неделя (22 април) водещият Георги Тошев ще представи забележителностите на Намибия в компанията на архитект Михаил Михайлов - българин, установил се в африканската държава през 1993 г. Неговата голяма страст винаги е била музиката, което става повод преди три години сред огромните скални образувания в намибската пустиня Михайлов за пръв път да организира фестивала "Рок върху скалите".

   В продължение на три дни музиканти от цяла Намибия посещават уникалното място, за да представят свои нови изпълнения. През 2008 г. за участие във фестивала Михаил Михайлов е поканил и български музиканти - група АХАТ и Валя Балканска.

   Историята на българите в Намибия ще бъде представена в четири последователни епизода на предаването, което се излъчва по bTV.

Източник: Avtora.com

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ХХХ 20.04.2007 00:17:58 отговори + 0 0
Как звучи само - "оФца"...можеше да напише и цФете Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xx 19.04.2007 17:38:13 отговори + 0 0
Че Валя Балканска е даже по-добре от рок .. поне ще е нещо автентично, а не само "чееерна офца" и "цвеееете от луната" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik Priest 18.04.2007 14:53:26 отговори + 0 0
Само не разбрах кво общо има Валя Балканска? Нищо против женицата нямам, ама не ми се връзва с понятието рок, пък бил той и на чукарите на Намибия. Иначе сигурно ще се гледа това предаване да видим, аджеба, за кво иде реч.

You Rock! ™
I Rock! ®
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.04.2007 07:40:22 отговори + 0 0
Ееееееех, Намибия...Бившете ми 2 гаджета бяха намибийки...Като чуя Намибия и се сещам за черни дупета и кръвта ми започва да бушува. А иначе те са 1млн., та незнам колко музиканти имат, да не говорим, че от този милион по-голямата част са номадски племена, като онези от "Боговете сигурно са полудели". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.04.2007 21:11:18 отговори + 0 0
xaxa Nediiiiiiiiiiiiiii no comment ;( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 17.04.2007 20:54:39 отговори + 0 0
Аахахаххахахах!!! за коментара долу ; р. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.04.2007 20:49:54 отговори + 0 0
кат прочедох заглавието и си помислих, че е Неди! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".