Българинът-учител на Tarja търси новите NIGHTWISH

19 мар 2014, 10:58 ч. 858 / 7 7
пред./следв.

   Българският музикален педагог Пламен Димов, учител на Tarja Turunen и други от членовете на NIGHTWISH търси новата симфометъл сензация. Той открива уъркшоп във финландския град Китее, откъдето произлиза популярната банда, наречен "Nightwish in Kitee". Повече подробности за начинанието и около ролята на Пламен Димов за създаването и популярността на NIGHTWISH ще намерите в тази публикация на OFFNews.bg.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


InnerSelf 19.03.2014 19:26:21 отговори + 1 0
"Ingeborg - 2014-03-19 13:00:48
Хайде, започна се! Псевдо-професорите започнаха да ни заливат с "мъдри" и "компетентни" мисли. Поне да се бяхте научили да пишете правилно, защото така сте още по-неубедителни!"

Абсолютно. И докато някой върши нещо смислено и за хората и себе си, някой си губи времето в завиждане и безмислено философстване.
Може пък човек да открие нещо ново и интересно, не се знае. А има ли нещо лошо, ако е само заради парите? Някой живее ли в днешно време от едната чест?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мне ;) 19.03.2014 17:52:21 отговори + 1 0
Абе новината малко жълтее и клик-бейт-ее. Да се надяваме, че ще е едно от много малкото лоши влияния върху портала за новини познат първо като сайта на Про-Рок, по-късно като Метал Катехизис или просто Катехизис-а и по настоящем зовящ се с малко безличното, но все пак вършещо работа We Rock от страна на компанията собственик Off-News... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Beso 19.03.2014 14:10:49 отговори + 1 0
Въпрос на маркетинг и реклама. Късмета и точният момент също имат голямо значение..Има сума-ти групи доста добри, кадърни и идейни, които поради липса на точно тези неща си остават на заден план цял живот... Примери мноооого, още от времето на BEATLES, че и преди това ... A специално 60-те и 70-те са били бум за рок сцената, и за жалост страшно много добри групи са минали и заминали незабелязани или неоценени ! Това е чисто мое мнение... Извинявам се ако на някой му звучи "професорско" !! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен...Но Красив! 19.03.2014 13:17:42 отговори + 1 0
Харесвам Nightwish и с Таря и без Таря...Защото музиката е 90% композиция, а в Nightwish си има доказани таланти(не говоря за вокалистките) в композирането на музика и създаването на увлекателни и интересни концепции...Затуй нека не си губим времето да търсим новите Nightwish, като старите си се справят отлично със задачата да са себе си... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ingeborg 19.03.2014 13:00:48 отговори + 1 0
Хайде, започна се! Псевдо-професорите започнаха да ни заливат с "мъдри" и "компетентни" мисли. Поне да се бяхте научили да пишете правилно, защото така сте още по-неубедителни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Мне ;) 19.03.2014 11:56:18 отговори + 1 0
В момента, в който търсиш "новите" еди-кои-си е ясно, че в главата ти няма грам оригиналност и съответно е почти 100% сигурно, че нищо смислено няма да излезе от начинанието ти освен да изкараш някоя допълнителна пара от това, че някога си си преподал 2-3 урока на някой, който е успял да стане нещо (благодарение на оригиналността си, а не на теб разбира се ).

Всички успешни групи са станали успешни защото са имали нещо ново за казване, а не защото са били нечие бледо копие. Много ме дразнят копирачите, особено, когато го правят целенасочено и с умисъл. Иначе че всеки по един или друг начин се базира на нещо предишно, това също е факт. Въпроса е все пак да има и някаква своя идея...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 19.03.2014 11:11:39 отговори + 1 2
Причината Nightwish да станат толкова популярни беше, че се появиха в правилното време, когато стилът все още прохождаше. Имат доста по-лесна за слушане музика от титаните Therion например, в същото време далеч от доста еднообразните композиции на Within Temptation (говоря за първите три албума на финландците) и отделно, когато ги затресе еднообразието и предсказуемостта - скандалът с изритването на певицата им ги прати на първите страници по вестниците. Толкоз за "явлението" Nightwish

В момента жанра бъка от полу-кадърни бандички (както и от доста некадърни), пазарът е пренаситен и остават само големите имена...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".