Български и македонски банди се срещат в "Rock'n Pop The Borders"

4 авг 2014, 15:55 ч. 164 / 4 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

След близо над два месеца проектът Rock'n Pop The Borders стигна до финалния си етап - концерта, в който десет млади рок банди от България и Македония ще се преборят за най-добра авторска песен.

В първия по рода си конкурс се включиха 25 млади банди, от които 10, избрани в онлайн гласуване и жури, ще се качат на голямата сцена в парк "Рила", Дупница, за да сътворят един хубав рок купон на девети август, събота, а три от тях ще се сдобият с награди:

Първа награда: професионален запис на видеоклип.
Втора награда: професионален запис на сингъл.
Трета награда: грамота и непарична награда.

Отделно от това, Rottary Club, Дупница ще връчи награда на един от финалистите, като формата и съдържанието на наградата ще станат ясни вечерта на 09 август.

Концертът ще започне в 17:30 часа и ще продължи до 22:00 часа, а докато трае финалната оценка на журито, до 22:40, за да не стоим на тихо, сцената ще бъде разтърсена от банда FIREBALL.

Десетте банди-финалисти, които ще представят на живо авторската си песен, с която участват в конкурса, плюс втора авторска по свой избор (по две песни на група), са:

ENKHAOSMENT
TV RAGE
CHAINSAW BABIES
BUNCH OF ASSHOLES
PROBLEM SOLVED
AS ORCHIDS WITHER
FEAST OF INSANITY
AFTER MIDNIGHT
REVENGE
PARANORMAL

И като ще е рок купон, защо да е само един ден?! В неделя вечерта, на 10 август, от 19:00 часа на същата сцена ще се състои концертът на македонския рок музикант и член на журито Симеон Иванов - Канго и групите на Rock Academy - Дупница: VOLTAGE, ENKHAOSMENT, FORETOLD DEAD и DARKER THAN BLACK.

Входът е безплатен, доброто настроение и купонът - в изобилие!

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


rrroooaaarrr 4.08.2014 16:23:37 отговори + 0 0
Комсомолска история Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".