Българските фенове отбелязват рождения ден на Jon Bon Jovi с парти в Пловдив

28 фев 2013, 14:51 ч. 354 / 4 3
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Ден преди националният ни празник българския рок фен празнува още една важна дата – рождения ден на Jon Bon Jovi! Ето защо фен клубът на бандата в българия реши да се присъедини към "Официалното парти" по случай 51-вата годишнина на фронтмена по изключително нестандартен начин!

   На 2-ри март, точно в 20:45, когато е роден Джон, всеки фен на групата ще поздрави съседите си със своята най-любима песен на Bon Jovi! Желанието на феновете е във всеки град, във всеки квартал и от всеки блок да прозвучи някоя от емблематичните песни на групата - Blaze Of Glory, It’s My Life или Because We Can. Така те ще отдадат заслуженото на любимия фронтмен и ще се позабавляват с музиката на легендарната банда. За да бъде празникът такъв и за съседите обаче, поздравът ще бъде само с една песен.

   Партитата също продължават. Вече се проведоха три кръга от Bon Jovi караоке турнира в София и Бургас. Репетициите за концерта на бандата на 14-ти май обаче продължават! Следва шумно празненство по случай рождения ден на Jon Bon Jovi в клуб Полинеро в Пловдив на 23-ти март, съпътствано и от караоке. Последния кръг ще е на 26-ти март в клуб RockIt в София, както и „гранде финале” на 26-ти април, когато един от всички участници ще отнесе билет за Диамантения кръг!



   Както знаете, дългоочакваният първи концерт на BON JOVI у нас ще се състои на 14 май на националния стадион "Васил Левски" (поръчай билет онлайн).
Bon Jovi - Because We Can

още за:

Jon Bon JoviBon Jovi


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 1.03.2013 15:16:54 отговори + 0 0
обилно поливане с боза и фафли от простити... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.02.2013 15:42:40 отговори + 0 0
А Blaze of Glory не е на групата. И България се пише с главно Б. И българският език има пълни и непълни членове, дето фенклубът изобщо ги не знае...Много сте зле от фенклуба, и аз съм зле, без да искам цъкнах палец нагоре, вместо червения.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.02.2013 15:06:23 отговори + 0 0
Не бих казал че Because we can e емблематична, но иначе съседите си ги поздравявам 24/7 така че едвали ще обърнат внимание. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".