Българският фенклуб на METALLICA "Harvester of Sofia" става на 10 години

10 мар 2018, 10:36 ч. 4080 / 14 3
пред./следв.

   Официалният фенклуб на METALLICA в България "Harvester of Sofia" навършва 10 години този месец. 10 години, за които негови членове бяха на стотици концерти по света - от Сан Франциско, през цяла Европа, чак до Шанхай. Многобройни бяха и личните срещи между фенове от "Harvester of Sofia" и самите James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett и Rob Trujillo.

   Фенклубът ще отбележи годишнината си с парти на 24 март (събота) в столичния клуб "City Stage", на което ще свири родната трибют-формация на METALLICA HAMMERHEAD.

   Специално за юбилея "Harvester of Sofia" има и нова тениска, чийто дизайн е направен от Squindo - човек, който работи за METALLICA и негово дело са някои от най-добрите дизайни на тениски и плакати на групата от последните години.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


НаАзисВГЗ 10.03.2018 13:40:25 отговори + 5 13
Да си сменят името с нещо още по безсмислено. И да си вземат преводач, да не стават грешки пак. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BornFromPain 10.03.2018 21:43:14 + 8 3
Името им е избрано перфектно и никак не е безсмислено! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gabberizmo 10.03.2018 22:47:49 + 10 1
НаАзисВГЗ спри моля те да пиеш вода от пералнята. Не съм голям фен на плешивия и компания но съм ходил на техни концерти с харвестърите и мога да каж
а че са супер пичове
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".