Българският проект СКОРЕЦЪТ представя лирик-видео към дебютния си сингъл "Живот"

14 апр 2023, 14:14 ч. 487 / 2 5
пред./следв.

   Чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн официалното лирик-видео към дебютния сингъл "Живот" на българския проект СКОРЕЦЪТ. Негов създател е Иван Иванов, който стои зад текста и музиката на парчето.

   Песента е записана в "Pangura Studios" в Пловдив заедно с Пенчо Цочев, чието дело са миксирането и мастерирането на песента. Обложката е направена от Антония Колева - Точката.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Любо 14.04.2023 19:47:38 отговори + 3 0
Присъединявам се към Уак Заилд, много добра песен, изненадах се приятно (че приницпно като видя "нов БГ проект" и подхождам с един уплах и едни резерви към Play бутона )

Обаче един коментар към екипа на Werock - ако имената на хора в такива статии не са хиперлинкове, на които можеш да цъкнеш и да разбереш повече за човека, може ли да вкарвате по едно изречение кои/какви са тия хора? Сигурно няма нужда, ако са известни и/или с уникални имена/прякори тип Амебата, Фънки и т.н., ама в случая примерно - who the fuck is Иван Иванов? Who the fuck is Пенчо Цочев?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Любо 14.04.2023 19:49:09 + 5 0
Айде Пенчо Цочев успях впоследствие да разбера кой е, гугълнах го, добре че има специфично име, ама Иван Иванов? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

No one 15.04.2023 09:47:49 + 5 0
Същата информация е публикувана и в един друг сайт. Което вероятно означава, че това е информацията, която е подал до всички. Може би на този етап самият човек желае да остане мистериозен.

П.П. В линковете под видеото има линк към Инстаграм акаунта му...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай Грой 17.04.2023 08:29:48 + 0 0
Това мисля човекът го казва генерално... щото е малоумно да имаш линкове и да не са кликабъл... тука един от екипа се упражняваше да ми обяснява разликата м/у линк, връзка и не знам си кво ... ама явно им липсва базова идея за какво изобщо го правят този сайт.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Уак Заилд 14.04.2023 18:58:40 отговори + 4 0
Много красива песен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".