"Balkan Moto Rock Fest" за четвърта година във Велико Търново

17 авг 2010, 08:52 ч. 1285 / 11 5
пред./следв.
Хълмът Света Гора във Велико Търново отново ще се превърне в място, където за четвърти пореден път ще се проведе Балкански Мото-Рок фест (19-22 август). Домакините от мото клуб "Bad Company" и мото клуб "Боляри" и тази година са се постарали случващото се на хълма да бъде атрактивно и впечатляващо. Както и друг път, ще има изненада за първите отзовали се мотористи. Всеки, който иска да се включи, е добре дошъл. За най-лютите фенове купонът започва още в четвъртък, но здравата жега ще разгори Милена Славова от пътуващата сцена, ескортирана от моторджии. Платформата ще потегли от площада пред храм-паметника "Свети Александър Невски" на 20 август точно в 12:00 ч. и ще озвучи пътя от София до хълма Света Гора. Рок в изобилие ще се лее и вечерта с група ФОБОС, които ще предадат щафетата на англичаните от HELLRAZOR. 21 август ще бъде денят на високия адреналин, обещават организаторите. Ще се насладите на атрактивно каране на мотори, скоростна отсечка, теглене с мотори, а рокът ще бъде подсигурен от група HANGOVER и АНИ ЛО БЕНД. Преди да стане ясен новият щастливец, собственик на голямата награда, мотор "Harley-Davidson", на сцената на четвъртия Балкански Мото-Рок фест ще забият HELLS BELLS, AC/DC-трибют банда от Англия.

още за:

Balkan Moto Rock Fest


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


прост 20.08.2010 13:19:19 отговори + 0 0
Организатор "Рок-Чалга Комерс" ЕООД Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.08.2010 17:05:38 отговори + 0 0
а защо не са показани и G rock Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.08.2010 15:32:53 отговори + 0 0
Смях! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

101 17.08.2010 13:04:17 отговори + 0 0
За коя група ФОБОС става дума??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Fifth Horseman 17.08.2010 10:23:44 отговори + 0 0
Защо го няма на феста тази година Васко Кръпката? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".