БАЛКАНДЖИ ще раздават подаръци по повод 14 февруари

14 фев 2009, 11:31 ч. 358 / 5 6
пред./следв.
На 14 февруари (събота) навръх двойния празник на любовта и виното, ще се състои чаканият с нетърпение от многобройните фенове на БАЛКАНДЖИ празничен концерт на групата, който е посветен на новия им албум "Змей". БАЛКАНДЖИ канят всички почтатели на стойностната българска рок музика да станат част от това събитие и да заповядат утре от 18 ч. в кино "Влайкова" (София, ул. "Цар Иван Асен II" 11). Специален гост на вечерта ще бъде ГОЛОГАН - група за етно-рок поезия, в която вокалите са поверени на американката Анджела Родел. Посетителите на концерта ще получават на входа оригинален талон, с който ще могат да се включат в игра за разпределение на копие от новия албум "Змей" и тениска с оригиналното лого на БАЛКАНДЖИ. На тези, на които не се усмихне късметът, ще могат по време на целия концерт да си закупят тениски и албуми на промоционални цени. Всички приятели и почитатели на БАЛКАНДЖИ ще получат малък "балканджийски" дар и чаша вино, с която да си кажат наздраве в чест на Св. Трифон Зарезан и Св. Валентин и разбира се - на "Змей".


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


БАЛКАНДЖИ 16.02.2009 14:47:13 отговори + 0 0
Група БАЛКАНДЖИ официално поднася своите извинения на феновете, които не можаха да влязат на концерта, поради бързото запълване капацитета на залата. Тези, които имаха покани и не можаха да влязат ще бъдат възмездени, за което молим да се свържат с нас. И ние не предполагахме, че толкова много хора ще ни уважат и ще предпочетат да изкарат празника с нас, за което горещо благодарим! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

змейка 16.02.2009 14:21:49 отговори + 0 0
заради такива анонимници, за които виното е важно, някои от нас, истинските фенове, останаха на улицата а бяхме с покани... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.02.2009 21:11:27 отговори + 0 0
абе виното е важно,а иначе не съм ги слушал тез юнаци Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.02.2009 19:56:38 отговори + 0 0
Ама те имат ли лого, а за тениската една чисто бяла върши същата работа.А иначе БАЛКАНДЖИ са си една от най-добрите ни групи, обаче ако и следващия им албум ще бъде с такъв арт-уърк напражо го приемам като обида към почитателите им, какъвто естествено съм и аз. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.02.2009 14:37:06 отговори + 0 0
Едва ли говорим за метъл... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 14.02.2009 14:32:53 отговори + 0 0
Най-добрата българска група! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".