Баптисти се заканват да провалят погребението на Dio

22 май 2010, 19:47 ч. 975 / 12 45
пред./следв.
Баптистката църква на Уестбъро в САЩ се е заканила да провали публичната погребална церемония на починалия на 16 май тази година легендарен рок/метъл вокалист Ronnie James Dio. Църквата е предприемала подобни действия в миналото, а освен с любовта си към Господ е известна и с откритата омраза към хомосексуалистите. Основанието за намеса при последното изпращане на Dio към Отвъдното е предполагаемата му връзка с Дявола, проитичаща от там, че той е човекът, популяризирал класическия метълитски знак с ръка, известен като "дяволски рога". Публичното поклонение пред Ronnie ще се състои във "Forest Lawn Drive", Лос Анджелис на 30 май от 14:00 ч. местно време. Сигурни сме, че метълското братство зад Океана ще намери начин да се противопостави на нелепите опити на споменатия нелеп религиозен култ в нелепия му опит да провали погребението на може би най-великия глас на Рока...

   Междувременно, след като стана ясно, че братовчедът на Dio David "Rock" Feinstein ще издаде албум, в една от песните в който гостува именитият певец (подробности), в "YouTube" се появи и последната самостоятелна композиция на Ronnie, наречена "Electra" (чуйте я по-долу). Тя е била предназначена за продължението на концептуалната творба "Magica".

   Очаквайте скоро на KATEHIZIS.COM и едно от последните интервюта на Dio, дадено за българска медиа, при посещението му в Каварна на 31 декември 2006 г.



Коментари   (45)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


на Рони баба му 25.05.2010 12:19:17 отговори + 1 0
пичое, не само баба му на Рони го е ползвала това. поразучете малко като искате да коментирате нещо.
по принцип този знак е бил разпространен в средновековието като ГОНЕНЕ на дявола - показвал се е под масата, където се предполага, че дявола се крие. нещо като нашето "да чукнеш на дърво" (маса - пак идеята да прогониш дявола отдолу, за да не чуе - "да не чуе дявола").
а че в един момент този знак влиза в метъла (не съм убеден, че само или през Дио)и придобива НОВ смисъл, това е толкоз просто и логично....
нима пентаграма не е имал съвсем друг смисъл преди векове?...

айде да го духат баптистите и всички копелета с издухани от религия и други простотии мозъци
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен пичШ 24.05.2010 15:44:11 отговори + 1 0
Религиозен съм,но не съм на страната на баптистите и то не само поради факта,че Дио бе легенда,а и поради това че не смятам,че някаква секта трябва да се свързва с християнската религия.Ако въпросните баптисти вземат да се поосведомят малко ще разберат /както повечето фенове знаят/,че Рони е живял в много набожно семейство и че m/ е бил използван от баба му,за да гони дяволите и лошите сили. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

me 24.05.2010 13:32:08 отговори + 1 1
дано всички баптисти и подобни изчадия да се уверят лично, че след като умрат няма да видят белобрад старец, който да ги преведе през райските порти )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

behemoth 24.05.2010 09:14:42 отговори + 1 0
cristians to the lions! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stoyan 23.05.2010 20:39:36 отговори + 2 0
Отговорът към тези нещастници е само един :m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


dominici 23.05.2010 20:37:11 отговори + 0 0
@J - Защо си мислиш, че да си с рязана пишка е лошо? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 23.05.2010 20:05:49 отговори + 1 0
Искам да напомня на j, че интернет-тролингът в коментарите към новина, свързана със смъртта на човек, за когото цял свят скърби, е нещо отвратително. А ако е мислил насериозно това, което пише... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 23.05.2010 15:23:17 отговори + 2 0
Заради това, и всичките им предишни и бъдещи простотии, всички такива баптисти, маптисти, мормони, евангелисти и т.н. сектантска и релегиозно-фанатична сган заслужават брутална и мъчителна смърт! К'во все ревете ве, уроди гнусни, гледайте си във вашета паница, мамичката ви де**а, защо само гледате навсякъде да си натикате шибаното мнение, когато никой не ви го иска? Ако зависеше от мен, отдавна вече всички такива промити мозъци щяха да висят от кръстове или да са станали храна за лъвове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ScarDust 23.05.2010 14:11:55 отговори + 0 0
Истината обаче пак е изкривена, явно за да има сензации по новините.
- Тази 'баптиска' църква, всъщност е със статус 'Секта' все още и дори има дела срещу нея. Четете ББС за повече подробности.

- Самия Рони Джеймс Дио никога не е потвърдил, че знака с пръстите му значи 'дяволски рога'.
"Аз не съм имал това предвид.." , "Баба го използваше да гони демони". "Просто ми хареса, изобразява М като Хеви Метал!"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.05.2010 13:06:11 отговори + 0 0
j - 2010-05-23 04:22:47
жалки човечета сте вие, ако не беше тази религия всички шяхте да сте турци с резани шишки

-------------------
Ще ме извиняваш много, НЕжалко човече, но аз с тази религия не съм имал никога нищо общо, нито баща ми, нито дядо ми, и така до девето коляно, никой от предците ми... Не си спомням някъде в историята ни да сме губили разума си и да сме се обявявали срещу нормалното погребение дори и на най-жестокият ни владетел. Така че не се опитвай да ми пробутваш бълнуванията на тия бап-"незнам си кви" за религия която ме е спасила от рязане на пишката.

"мъртвият не ни е враг" - това пък са думи на един от многото мъже заради които днес офицялен е българският език, а не нечий друг и в тези думи не виждам нищо баптискто нито като послание, нито като вероизповедание, така че изказването, че на тия лумпени дължим целостта на мъжките си достойства си го заври някъде!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 23.05.2010 12:44:30 отговори + 0 0
хгладх, не се оставяй да те пързалят по наклона толкова лесно. И аз не съм от най-изявените и праведни християни, ама умея да правя разлика между различните институции като католическа църква, православна църква и разни туморни образования като ей тия сектанти бабтистите. Заканата за провалянето на погребението от страна на католиците нещо ми липсва - на местно ниво май те диктуват правилата. Така че, хайде по-пестеливо с това "Дано измрат всички християнски боклуци!" Не са ти виновни християните, виновни са ти размътените мозъци на ей тея мърши, където се мислят и за по велики от нещото, в което вярват май... т.е. Бог. Дръзка, но обрачена на провал инициатива за милите сектантчета... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit Crusher 23.05.2010 12:10:01 отговори + 2 0
Защо въобще го отразявате това като новина? Защо им правите услугата на тази шайка кучета-сектанти, които никой не ги бръсне за нищо и са решили на покойния гръб на Рони да хвърлят малко светлината от прожекторите върху себе си? Ха-ха!! Заканвали се да провалят погребението!? Само със заканите и с рекламата (напомнянето за себе си) ще си останат. Баптистките им сфинктери не биха посмяли да припарят там! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ronnie 23.05.2010 11:44:56 отговори + 0 0
Тея нямат акъл, ако краят на света ще настъпи след 2 години, точно сега е времето да се прави много секс, не да се спира. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КаракуМ 23.05.2010 11:43:16 отговори + 0 0
Аз предлагам да вземем един палестинец , да купим динамит ,да го препашем с него , да му вземем билет за САЩ и да му повелаем приятно пътуване.
Иначе аз не знам вие до колко се запознахте с тази "църква" , но там са спрели секса ,сватбите и всичко останало 'щото вярват ,че след 2 години светът ще си иде. Така че спокойно, няма да ги има още много време.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-OFF 23.05.2010 11:43:02 отговори + 0 0
Между другото оказва се, че тази така наречена църква е със стотина члена, повечето от които от роднини, от една фамилия начело с....лудата крава

http://www.youtube.com/watch?v=6UMP3AK5jwo
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


d3m0nhun73r 23.05.2010 11:40:35 отговори + 0 0
BAPTISM BY FIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-OFF 23.05.2010 11:15:27 отговори + 0 0
Я напишете в Youtube :
WESTBORO BAPTIST CHURCH
Погледайте малко и после пак защитавайте сляпо всичко що се е нарекло "църква". Творението на някой малоумник, който е промил мозъците на цялото си семейство и още една камара хора в никакъв случай не може да се сравнява с религията крепила ни по време на турското робство!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Албена 23.05.2010 10:33:57 отговори + 1 0
Фенове,Рони не обичаше насилието, неговата вяра бе в друго: обич, скромност и уважение! Не се палете заради група сектанти,тяхното място е в Ада! Знае ли някой от вас за място,време и начин да отдадем почит и да се сбогуваме символично с Дио, на 30.05 например? Дио обичаше България,защото тук намери приятели, и нарече страната ни свой дом!
http://www.vbox7.com/play:fabdba85
Да не го отминаваме с мълчание!!! m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Z.L.O. 23.05.2010 10:16:53 отговори + 0 0
" Ronnie hates prejudice and violence! We need to turn the other cheek on these people that only know how to hate someone they didn't know. We only know how to love someone we know!"- Wendy Dio Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Titaka 23.05.2010 06:41:02 отговори + 0 0
Брато и ти не си прав.Не можеш да налагаш възгледите си на когото си искаш.И аз съм религиозен, а колко мразя фанатици няма да почна да обяснявам. И съм съгласен, че тия кретени не са с нищо по-добри от ислямистите. Хора с различни религии - еднакво болни!
Искам просто да видя как точно ще се опитат да провалят погребението и какъв точно ще бъде отговорът на нашите!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


j 23.05.2010 04:22:47 отговори + 0 1
жалки човечета сте вие, ако не беше тази религия всички шяхте да сте турци с резани шишки Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Соломон Хюцлер 23.05.2010 02:51:08 отговори + 0 0
А в американската история въпросният знак е символизирал буквата "U" по време на обявяване на декларацията за независимост - unit.Тия сектанти са май-май чифути-туристи!?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

меси я 23.05.2010 02:29:51 отговори + 1 0
Направо ме изумява как религията изглажда мозъци!!!Тия идиоти с нищо не са по-добри от ислямските лумпени,които ръсят заплахи след всяка карикатура на Мохамед!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Thrash 23.05.2010 01:40:07 отговори + 0 0
ХАХА шибани религиозни боклуци!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кръстоносец 22.05.2010 23:49:45 отговори + 1 0
Хич не ги разбирам тия "човечета", ама хич... Колкото и да не обичаш и да не споделяш възгледите на даден човек, като почине поне си длъжен от приличие да запазиш глупостите за себе си. Поне едно "Бог да го прости" да кажеш, щом си вярващ. Никак не разбирам и водача им Филипс (ако правилно си спомням името му, от прочетеното в друга статия). Надявам се феновете да не отвърнат на провокацията. Това не би искал самия Дио. Дано ги оставят да се видят, а и други да видят колко са смешни и жалки въпросните баптисти. Ние завинаги ще си обичаме Дио, каквото и да казват разни лумпени и полу - идиоти. И да бъдат сигурни, че Дио вече е безсмъртен. Защото живее в нас! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Eyzanet 22.05.2010 23:44:49 отговори + 0 0
Клечка кибрит?Баптисти?Пламъци?ЩАСТИЕ! ^.^ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.05.2010 23:36:11 отговори + 1 0
Тия бабтисти имат ли изобщо представа с какво се захващат?Хората са полудели от скръб по Дио и не биха се поколебали дори за секунда да запалят скапаната им църква!Щом аз бих го направил изобщо не се съмнявам, че всеки фен на Дио би го направил ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ейзанет 22.05.2010 23:20:05 отговори + 0 0
Защо обществото е болно?Заради такива хора,които отстояват позиции,напълно грешни.Малоумни хора, които трябва да бъдат премахнати...Не зная как могат да са толкова слепи,промити и така нататък.Темата е безкрайна...за съжаленеие те ще са там и ще си направят мърсотията,дано поне някой го набие.Искам бесни,пияни метъли и бутилки по главите на тия боклуци,които дори не мога да нарека религиозни,защото това не е религия.Как искам и аз до можех.Обществото има нужда от почистване... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Албена 22.05.2010 23:05:33 отговори + 0 0
Благодаря ти,Дио,за Електра Да можехме да те чуем наживо с нея (( И без това слушам тия дни албума Magica и ми се свива гърлото, и ...Черно ми е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Албена 22.05.2010 22:52:28 отговори + 1 0
Четох тази църковна помия сутринта,търсейки новини за поклонението на 30.05...Добре,че Катехизис са печени и не са я сложили тук,защото уважават паметта на Дио,и щадят феновете!Благодарим!Така е,някой като не стига звездите, гледа ги в локвите и тъпче отгоре.Дио ни показа и завеща "Мано корнуто"/рогатата ръка/,ще ни стигнат ли ръцете да прогоним Злото в папски одежди? А и тия ,дето чакат като лешояди от смърт да печелят? Горката Уенди Дио, дано злото и гадорията я подминат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


F-OFF 22.05.2010 22:44:17 отговори + 0 0
Тея са няква групичка хора, някакво семейство, нарекли малоумието си "църква". Вижте ги тук :
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=140446
Клипа се казва :The Most Hated Family in America
Какво да си говорим...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

majuna 22.05.2010 22:26:04 отговори + 0 0
Как няма някой с една дебела тояга да ги поотупа тия баптисти????????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Black Raven 22.05.2010 21:53:36 отговори + 0 0
Е па ся .. те тия не разбират от метъл музика .. тръгнали да ми разправят кое е дяволско и кое не ..
Нещастници!
Ама Дио ще стане от ковчега и ш'ги избие един по един !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

атеист 22.05.2010 21:52:33 отговори + 1 0
религията ражда болни фанатици...и то до такава степен че тотално им се промиват мозъците.
така наречените "дяволски рога" - метълския знак популяризиран от Дио, всъщност е стар италиански жест за прогонване на злото, който Рони е научил от своята баба и няма нищо общо с кланяне на дявола или квото и да било. Ама то една от типичните черти на организираната религия е че тълкува всичко винаги по начин който и е изгоден на нея (описвайки и най-мъчителни наказания за всеки който не и се поклони)
Може би за тези идиоти богоугодно дело е разврата който католически свещеници са извършвали с деца, докато инициативите на Дио в помощ на болни и изоставени деца са грях?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ronnie 22.05.2010 21:41:37 отговори + 0 0
Няма ли кой да им обясни на тея, че "дяволските рога" са всъщност знак, предпазващ от зли очи? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


To Mega Therion 22.05.2010 21:39:04 отговори + 0 0
че ги изнасилим с разпятието тия!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Neon Knight 22.05.2010 21:27:12 отговори + 1 0
Тия фанатици по идиотизъм са наравно с талибаните... Само че не са познали пред кого да се правят на велики и ще ядат сопата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

qkoto rap1r4e 22.05.2010 21:20:24 отговори + 0 1
DIO е доста underground Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.05.2010 21:14:37 отговори + 1 0
Връзка с дявола? Тея в Средновековието ли живеят??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.05.2010 21:07:02 отговори + 0 0
Аве тез да не ги е .... луд бе? Що за смешки са това?Тъпи нещастници!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Коцето 22.05.2010 20:52:34 отговори + 1 0
Лелеее...а да им еба майките на тия може ли?! В такъв момент ако бяха някъде наблизо тия помияри бих отишъл да ги стрелям един по един...шибани нещастници! Да измрат всичките дано! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 22.05.2010 20:39:32 отговори + 2 0
Подобни извращения ме карат да разбирам хората, които горят църкви. Сериозно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D.S.V. 22.05.2010 20:35:17 отговори + 1 0
Абе тия.... направо ми опънаха нервите.. айде американците да се дигнат и да им обяснят кой е Рони Джеймс Дио и какво значи за милиони по целия свят .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nevermore 22.05.2010 20:04:33 отговори + 1 0
Не знам дали на тия хора им е ясно, но ако приближат това погребение просто няма да си тръгнат живи. Явно не са наясно, че метъла едно голямо семейство и си пазим гърбовете. Пък ако дръзнат да направят нещо просто ще мрат един по един, до последния... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.05.2010 19:50:33 отговори + 1 0
ах как искам да съм там............ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".