Бар "Тънка Червена Линия" посреща есента с тематични музикални партита

16 авг 2013, 12:03 ч. 295 / 2 1
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Новият парти сезон в един от последните култови софийски рокендрол барове започва с вечери, посветени на най-силните нови албуми, излизащи през септември. По време на всяко тематично парти в сряда вечер, посетителите ще имат шанса да спечелят безплатни покани за двама за избрани от тях самите събития, организирани от „Тънка Червена Линия“. Началото e с вечер, посветена на новия албум на NINE INCH NAILS.

   След кратка лятна пауза софийският бар „Тънка Червена Линия“ подновява сезона на музикалните партита още в началото на септември. Станалите традиция през миналата година тематични събития ще следват добре позната схема: сряда и петък тематични партита, четвъртък и/или събота – концерти.

   Нововъведение, свързано с тематичните партита в сряда вечер, е, че по време на всяко такова събитие, сред посетителите на бара ще се разиграват безплатни пропуски за двама за платени събития в „Тънка Червена Линия“. По този начин всяка „тематична“ сряда поне трима от гостите на бара ще си тръгват с награда. Запазва се и традицията музикалните партита да бъдат съпътствани от съответна мултимедия. За новия сезон от бара обещават и още по-добър звук.

   Началото на новия сезон трудно би могло да бъде по-изкусително: "Nine Inch Nails & Queens Of The Stone Age Night"! Дългоочакваният нов албум на NINE INCH NAILS - “Hesitation Marks” – излиза на 03.09.2013. Още на следващия ден – 04.09, сряда, „Тънка Червена Линия“ очаква феновете на групата за в 21:00. Входът е свободен, а зад пулта ще застане Краси Москов.

   До края на месец септември се очакват още тематични музикални вечери, свързани с новите албуми на ARCTIC MONKEYS и KINGS OF LEON.
nin qotsa night

още за:

Thin Red Line Bar
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бауимумайката 16.08.2013 15:15:08 отговори + 0 0
А QOTSA хич не издадоха нов албум тая година! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".