Барабанистът Daniel Svensson напуска IN FLAMES

8 ное 2015, 08:30 ч. 746 / 1 1
пред./следв.

   Барабанистът Daniel Svensson съобщи, че напуска IN FLAMES след като нястощото турне на групата приключи, за да се посвети на семейния си живот.

   Музикантът благодари на останалите си колеги за "фантастичното пътешествие" през последните 17 години и остава завинаги приятел с тях. Занапред Svensson ще отделя повече внимание на жена си и трите си дъщери и ще се труди в ново поприще - своя собствена пивоварна. Daniel изказва горещи благодарности и на феновете, които са го подкрепяли по време на музикалната му кариера.

 

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бочко 8.11.2015 09:38:53 отговори + 14 3
Още преди няколко години си личеше, че ще се стигне до тук от глупостите, които говори по интервюта. Жалко, но бандата така или иначе вече не е това, което беше... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".