Барабанистът Dave Lombardo напусна PHILM

12 яну 2016, 22:44 ч. 1053 / 8 3
пред./следв.

   Барабанистът Dave Lombardo (екс-SLAYER) е напуснал PHILM, групата, която той създаде през 2010 г., заедно с вокалиста Gerry Nestler и басиста Pancho Tomaselli. В скорошно интервю Lombardo е заявил, че не желае да коментира причините. Единственото, което споделил е, че другите от бандата са го карали да промени стила си на свирене към "по-мек".

   PHILM гостуваха в България на 7 март 2015 г. и изнесоха концерт в клуб "Terminal 1", София.

 

philm-sofia

още за:

Dave LombardoPhilm


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-елек 13.01.2016 11:28:54 отговори + 1 4
Има ли филми с Philm само искам да знам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 13.01.2016 11:24:39 отговори + 3 1
Ни съ спря на едно място. Кат Майк Портной - същия... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дейв 13.01.2016 07:03:25 отговори + 6 7
Тоз все някой му е крив за нещо ,уникален барабанист - тъп характер .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".