Барабанистът Husky напуска SODOM

13 яну 2020, 12:46 ч. 1272 / 5 2
пред./следв.

   Барабанистът на германските траш метъл ветерани SODOM Stefan "Husky" Huskens разпространи съобщение, че напуска групата. Като основна причина посочва промени в графика на ежедневната му постоянна работа. Husky пожелава всичко най-добро на останалите музиканти от групата, които също се разделят с него с добри чувства. От бандата съобщават, че концертите на SODOM ще продължат по график и скоро ще бъде обявен нов барабанист.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 1.02.2020 13:29:29 отговори + 0 0
И на негово място идва Вълкодав Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ЕдинЧовеЧеЦ 13.01.2020 20:46:17 отговори + 4 0
Тупа-Лупа си отиде... Очакваше се, две дини под една мишница... Трудно. Следващия ще е Йорк, само да понатрупа самочувствие, ще е с нова банда, благодарение на кариерата си в Sodom... Тези смени почват да писват, безкрайни репетиции на 30 парчета, докато научат концертният репертоар и т.н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".