Барабанистът и китарист на IN THIS MOMENT напускат групата

13 ное 2011, 09:20 ч. 141 / 4 3
пред./следв.
Барабанистът Jeff Fabb и китаристът Blake Bunzel са напуснали IN THIS MOMENT, за да се присъединят към бандата на финалиста от "American Idol" James Durbin. В официално съобщение IN THIS MOMENT казват, че приемат решението на вече бившите си колеги с разбиране и гледат напред към обновяването на състава. При това, групата продължава работата по следващия си албум, който се планира да излизе през лятото на 2012 г.
In This Moment


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 13.11.2011 21:07:52 отговори + 0 0
не им е пуснала просто Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...и Аз 13.11.2011 14:48:56 отговори + 0 0
Е то е ясно - хората са предпочели парите пред това, "русото маце от снимката" да им крещи по цял ден. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Az 13.11.2011 14:23:00 отговори + 0 0
Гледай какво нещо! Ще се иътрепят да коментират разни Ларсовци-Марсовци, а русото маце от снимката никой за нищо не го бръсне. Това определено не е в духа на рокендрола. Ама никак даже. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".