Барабанистът Joey Kramer свири отново с AEROSMITH в Лас Вегас

12 фев 2020, 10:12 ч. 839 / 6 3
пред./следв.

   През миналия месец американските рок легенди AEROSMITH бяха разтърсени от скандал - оригиналният барабанист на групата с над 50-годишен стаж в състава ѝ, Joey Kramer заведе съдебен иск, с който настояваше магистратите да разпоредят той да бъде приет отново след половингодишно отсъствие поради травма през 2019-а.

   Kramer бе изключително недоволен от факта, че колегите му са поискали от него да мине през прослушвания, за да преценят дали е в състояние да изпълнява задълженията си, а след това не са го приели да свири с тях. Съдът не удовлетвори иска и AEROSMITH участваха без Joey на церемонията по връчването на наградите "Грами" и "MusiCares".

   Изглежда обаче, че в групата конфликтът е вече уталожен и всичко е постарому. Steven Tyler и компания бяха отново в пълен състав с Kramer на концерта си на 10 февруари в Лас Вегас. По-долу може да видите видео от изпълнението им:

 

 

още за:

AerosmithJoey Kramer


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 13.02.2020 16:55:06 отговори + 0 2
"Развод ми дай и повече не ме мъчи." Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 12.02.2020 11:47:08 отговори + 16 8
Затихващи звезди, крепящи се на много стара слава, не могат да се преборят със ''звездното'' си его на стари години. Жалка история. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MMM 24.08.2021 10:28:08 + 2 0
И защото са затихващи, затова още пълнят зали и стадиони…
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".