Барабанистът Kosta Zafiriou напусна PINK CREAM 69

6 мар 2012, 08:12 ч. 355 / 2 7
пред./следв.
Барабанистът и един от основателите на PINK CREAM 69 Kosta Zafiriou е напуснал бандата. Той ще бъде заменен от своя дръм-техник и дългогодишен приятел Chris Schmidt (на снимката), свирил със SUNSTORM, FIRST SIGNAL и др. В съобщението на Zafiriou по повода се казва, че решението е било трудно за него, но освен че е зает с управлението на собствената си компания "Bottom Row", сега за него е приоритет и участието му в новата група на Michael Kiske и Kai Hansen UNISONIC.
   PINK CREAM 69 влязоха в студио на 1 март, за да запишат новия си, неозаглавен все още албум.
Chris Schmidt


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Mrs. Pumpkin 7.12.2012 21:31:33 отговори + 0 0
hellraze и втория анонимен ще ги навра там дето слънце не огрява! PC 69 нямат чак такъв блясък с Рийдмън какъвто имаха с Анди, а добре че Вейкат взе Анди в Helloween иначе Heavy Metal саунда им вече щяха да са го взели рогатите! Както и да е, тъжно е, че той е напуснал, страхотен барабанист! \m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?????? 7.03.2012 00:33:27 отговори + 0 0
100 про Киске го е накарал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пацо 6.03.2012 12:49:19 отговори + 0 0
Пффф. Кво ти разваляне. Дори гръндж албумите на ПЦ 69 са великолепни, стига човек да се настрои правилно. Да не говорим, че специално в първите два албума с David Readman има песни-шедьоври като "Only The Good Die Young". А от там нататък не са правили слабо. In10sity беше гениален. Надминаха себе си. С месеци на спрях да го слушам след излизането му. Расъл съм с първите три албума с Дерис, но не бих могъл да съм по-доволен от това, че се замъкна в Хелоуин. :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellraze 6.03.2012 12:46:23 отговори + 0 0
Според мен само Хелоуийн се развалиха, Пинк Крийм са си яки все още, с Анди Дерис са ми много лигави! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.03.2012 12:11:04 отговори + 0 0
Е кака да нема такива коментари - ето и главният извод: С преместването на Анди Дерис се развалиха две групи: Пинк Крийм и Хелоуийн. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Иван 6.03.2012 09:44:28 отговори + 0 0
Ееееее-като се почне с тоя тип коментари н- бяха еди кво си и тн...винаги са били яки - жалко, че членове на бандата напускат я заради Хелуин я заради бивши Хелуин, което за съжаление означава, че не постигнаха полагащият им се успех - за разлика от къде по-дървени техни колеги в Германия... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.03.2012 08:22:19 отговори + 0 0
Даа, Unisonic са наистина важни..А Pink Cream 69 с Andi Deris бяха яки Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".