Барабанистът на CHILDREN OF BODOM признава във "Фрактура", че постоянно свири на обезболяващи

13 дек 2013, 19:14 ч. 180 / 4 0
пред./следв.
На 15 декември ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в специализираното телевизионно предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на CREMATORY, QUEENS OF THE STONE AGE, BLOOD EAGLE, LINGUA MORTIS ORCHESTRA и GWAR. Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанат CHILDREN OF BODOM и DECAPITATED и ще бъде излъчен репортаж от шоуто на поляците. В интервюто барабанистът на бандата споделя кой техен албум не харесва въобще, с коя част от ежедневието на музиканта така и не може да свикне и къде щеше да е сега на музикалната сцена Chuck Schuldiner от DEATH, ако беше жив. От своя страна Vogg от DECAPITATED коментира какво щеше да направи, ако го бяха одобрили за китарист на MORBID ANGEL, как са записали албум и без една репетиция преди студиото и защо полските банди успяха да се наложат.

   Ще бъде представено новото концертно DVD на EPICA и ще бъде припомнено каквo казаха ELUVEITIE при последното си гостуване в България. Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно със SEPULTURA, а класическата песен ще бъде на Chris Rea. Клипове и концертни песни на FATES WARNING, SCORPIONS, Tarja Turunen, HANGOVER и PRO-PAIN също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете "Фрактура" във "Facebook".


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".