Барабанистът на CRYSTAL VIPER напуска групата

13 ное 2021, 11:53 ч. 482 / 9 2
пред./следв.

   Полската хеви метъл банда CRYSTAL VIPER съобщи, че барабанистът Cederick Forsberg е решил да я напусне поради лични причини.

   Останалите музиканти му желаят всичко най-добро и остават единствено с приятелски чувства към него. Към момента групата е без ударник. Фронтдамата Marta Gabriel и Forsberg ще продължат да свирят заедно в групата BLAZON STONE.

   В следващите няколко месеца CRYSTAL VIPER ще издадат записан по-рано през тази година материал с Cederick.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванко от Монтана 15.11.2021 23:04:40 отговори + 0 0
Може да не е искал да се ваксинира и за това да е напуснал. Или да са го изгонили? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

жбръц 13.11.2021 15:49:09 отговори + 1 1
Добра новина е това!
Cederick по-добре да се концентрира върху основните си банди - Blazon Stone и Rocka Rollas.
Беше се въвлекал в прекалено много проекти напоследък. Направо съм изненадан, че е имал време и за личен живот. Е, явно не е имал достатъчно...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".