Барабанистът на DEATH ANGEL Will Carroll се завърна у дома след тежка борба с коронавируса

8 апр 2020, 07:24 ч. 592 / 4 0
пред./следв.

   Вече знаете, че европейското турне на TESTAMENT, EXODUS и DEATH ANGEL предизвика сериозни здравословни проблеми на музиканти от трите банди, хора от екипите и семействата им.

   Те бяха заразени с коронавируса COVID-19, като повечето се възстановиха без особени затруднения. Това обаче не важи за барабаниста на DEATH ANGEL Will Carroll, който прекара близо две седмици в интензивно отделение на болницата "Northern California", където е бил поставен на командно дишане.

   Музикантът вече е изписан и се е прибрал вкъщи в понеделник, 6 април, като дори успя да пусне шеговито съобщение в социалните мрежи, казвайки, че слуховете за неговата смърт са силно преувеличени, цитирайки всеизвестната фраза на Марк Твен.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".