Барабанистът на GAMA BOMB напуска групата

6 яну 2020, 17:07 ч. 485 / 6 3
пред./следв.

   След 15 години с групата барабанистът на GAMA BOMB Paul Caffrey е решил да се раздели с колегите си. И той, и останалите музиканти изразяват добри чувства едни към други и коментират, че ще останат приятели.

   В същото време GAMA BOMB са започнали работа по предстоящия си седми албум, който се планира да излезе по-късно през 2020-а. Предстои да бъдат обявени нов ударник, нов лейбъл и ново турне на групата.

 

още за:

Gama BombPaul Caffrey


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hellraze 6.01.2020 20:14:30 отговори + 0 7
Не, че имам против тази група, но пренебрегвате пратени нивини за много по-известни групи. Засрамете се! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тutur 6.01.2020 21:01:05 + 5 0
Aко тебе те интересува само мейнстрийма, мене пък точно тая банда ме интересува, представи си.... Не се засрамвайте Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Този пък 6.01.2020 22:14:36 + 4 0
Явно ти си им пращал новини за много по-известни групи. Я ги изброй. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".