Барабанистът на GAMMA RAY Michael Ehre се присъединява към PRIMAL FEAR

22 юни 2019, 17:54 ч. 1103 / 3 11
пред./следв.

   Германските пауърметъли PRIMAL FEAR съобщиха, че към състава им се присъединява нов постоянен барабанист. Той не е никак случаен - Michael Ehre от GAMMA RAY/THE UNITY.

   Ударникът ще се изяви с новата си банда на предстоящите летни фестивали в Европа, както и в бъдещия албум на PRIMAL FEAR. Записите за творбата се планира да започнат преди края на годината.

   Музикантите благодарят на барабаниста Francesco Jovino за четирите години, в които е свирил с групата, и му желаят късмет и успех в бъдещите му начинания.

 

michael ehre



Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ала бала 25.06.2019 16:46:52 отговори + 2 4
още е рано да се прогнозира, хора
не е ясно какво ще излезе от цялата история с Хелоуийн, ако реуниъна е временен може пък Киске да запее в Гама Рей, кой знае...
Киске колко неща отричаше пък после ги направи...А и Кай винаги е бил навит за него..
Само си мисля, че ако това стане Лъчите ще влезат във висшата лига и ще отвеят наистина тиквите...Мисля, че липсата на такъв вокал ги спъваше, в началото с Шепърс отвяха всички та и Хелоуийн дори..така както и Хелоуийн разбиха метълхоризонта с Киске навремето...
Може пък и Хелоуийн да се задържат така, зависи от новия албум също, въобще хипотези...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 24.06.2019 12:11:59 отговори + 6 7
Това май е краят на Gamma Ray..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трак 24.06.2019 13:14:15 + 3 1
А The Unity не беше, нали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 24.06.2019 13:44:18 + 5 4
Анди Дерис - за твое съжаление, явно не е. Както писах, Gamma Ray сега участват по летните фестивали, албум се очаква догодина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 24.06.2019 15:29:12 + 3 3
Тазгодишното турне на Гама Рей е последно.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellrider 23.06.2019 22:02:15 отговори + 6 0
Гама Рей си свирят в момента и след 20-на дена ще ги гледам на Мастърса в Чехия.Ще ми е интересно как звучат с новия вокал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 23.06.2019 21:38:43 отговори + 8 0
Абе вие луди ли сте? Gamma Ray не са се разпадали въобще. Ето тази година имат 7-8 фестивални изяви и вече синхрона между Кай и Франк е отличен (може да се види и чуе от РОКХАРД фестивала преди десетина дена). Освен това Кай няма да зареже групата си и феновете й. Рещниъна с Хелоуийн печели пари, но там не може да си прави музиката на Gamma Ray. 100% имат песни за нов албум. Кай няма постоянно да е на турне с Хелоуийн и има време и за Gamma Ray, които никога не са правели кой знае колко дълги турнета за да не може да промотират и новия си албум, когато излезе. Спомнете си защо Кай напусна Хелоуийн. Няма спиране на Gamma Ray, но определено разрдеиха изявите си, по една или друга причина, така че и Михаел има време да свири където си иска. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 23.06.2019 04:29:46 отговори + 11 3
Ето как една красива приказка е към своя край ... Кай Хансен се върна при групата, която обича истински, засега уж временно, гласът му замина, така че в момента на практика е невъзможно да е самостоятелен фронтмен на Gamma Ray, или на когото ида било. Dann Zimmermann напусна отдавна, а беше един от най-великите съвременни барабанисти ... От немай къде назначиха талантливо момче, но нищо повече от фен, в лицето на Frank Beck, за да доизкарат последното си турне с вокал, все пак ... Липсват ми Gamma Ray , честно. Обичам Helloween, любимци са ми, но не мога да си кривя душата. Кой би предположил, че Primal Fear, Iron Savior и Masterplan - групи-проекти, които възникнаха уж като на шега, ще останат на хоризонта, а Gamma Ray ще ги глътне черната дупка преди всички останали .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Гавраил Хлътев 23.06.2019 08:15:02 + 6 0
Не бързай да отписваш Гамата. Утре може да се съберат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 23.06.2019 10:11:37 + 5 1
Гавриле, никак не бързам, братче, казвам всичко това с голяма мъка, но просто се старая да бъда реалист, удържайки мъжки на изкушението да стана и песимист ... засега Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Burner 24.06.2019 21:50:14 + 6 2
След '90-та година Helloween могат само да носят куфарите на Gamma Ray!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".