Барабанистът на GAMMA RAY вади на бял свят неиздаван албум на MURDER ONE

24 дек 2013, 11:06 ч. 139 / 4 3
пред./следв.
Michael Ehre е настоящият барабанист на GAMMA RAY, работил преди това с Uli Jon Roth, METALIUM, FIREWIND и др. През 1997 г. той създава проекта MURDER ONE, заедно с Frank Schutte. Групата издава едноименен дебют през 1998-а и се връща в студиото през 2000 г., за да запише неговия наследник. Според всички, които са успели да чуят творбата, тя е на много по-високо ниво от дебюта. Дискът обаче така и не бива издаден, а през 2001-ва MURDER ONE се разпадат. След скорошния пожар, унищожил студиото и репетиционната на GAMMA RAY в Хамбург, Ehre е решил да извади на бял свят втория албум на MURDER ONE. Той носи заглавието "Touched", като чрез плейъра по-долу може да чуете откъси от десетте песни в него. Част от приходите от творбата ще бъдат дарени на засегнатите от пожара германски банди.



murder one - touched
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


На татко бачкатора 24.12.2013 20:36:36 отговори + 0 0
Страхотно! Винаги съм казвал,че музиката е език,на който целия свят говори. Щом идеята е да се издаде с цел благотворителност,то напълно подкрепян проекта. Съгласен съм и с предния пост...Gamma Ray са институция и ще си останат такива! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Майкъл 24.12.2013 11:27:15 отговори + 0 0
Гама Рей е институция отвсякъде \m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

а 24.12.2013 11:26:55 отговори + 0 0
стига бе... много гадно е това! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".