Барабанистът на KING'S X получи сърдечен удар, състоянието му е стабилно

27 фев 2012, 08:22 ч. 320 / 9 5
пред./следв.
54-годишният барабанист на KING'S X Jerry Gaskill е получил сърдечен удар в събота, 25 февруари, вечерта. Музикантът е бил опериран веднага и в момента състоянието му е стабилно. Повече подробности не се съобщават. KING'S X трябва да стартират триседмично турне на 28 март, като все още не знае дали то ще се състои или ще бъде отложено.
Jerry Gaskill

още за:

Jerry GaskillKing's X


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Headbang_Bastard 27.02.2012 15:34:28 отговори + 0 0
Да се излекува бързо човекът! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.02.2012 13:41:21 отговори + 0 0
Много кофти, стискам му палци за успешно и пълно възстановяване! King's X са една от най-яките банди от 90те, особено Dogman албума кърти отвсякъде! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.02.2012 11:48:02 отговори + 0 0
Ми, може някои да се радват все пак, че е добре, но със сигурност има и малоумни отрепки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Даката 27.02.2012 11:31:02 отговори + 0 0
Не мога да разбера кви са тия хора дето дават положителен вот за такива новини.Съгласен съм,че не може да харесваме всички групи но да харесаш новина в която се съобщава лоша новина за здравето на човек,ей тва не мога да го разбера!Дано да не им се случва да им харесат такава новина за тях или техни близки!Амин Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gaskill 27.02.2012 10:19:17 отговори + 0 0
дано се оправи. те са една от най- яките действащи групи! и както винаги става, ще бъдат оценени по достойнство, след като се разпаднат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".