Барабанистът на KROKUS Freddy Steady напуска групата

24 май 2011, 10:54 ч. 258 / 6 3
пред./следв.
Барабанистът Freddy Steady е напуснал швейцарските хард рок ветерани KROKUS. Раздялата не е поради лични различия, а чисто професионално решение. Freddy е осъзнал, че предпочита да свири в малки клубове пред скромна публика, вместо на стадиони с големи сцени и пироефекти. Запитан дали това означава край за бандата, вокалистът Marc Storace отговаря, че KROKUS не са се събрали през 2008 г., за да спрат сега и ще продължат напред.

още за:

KrokusFreddy Steady


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ицо 24.05.2011 18:08:19 отговори + 0 0
Историята на групата е като "колумбийски сериал". Постоянно някой напуска, разделят се, събират се...
Това, че не му се свири на стадиони, разбира се е смешно, но те така или иначе такъв барабанист винаги ще си намерят заради името на групата. Не, че не е професионалист с дълъг опит, но не е нещо особено в сравнение с доста други дръмъри.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.05.2011 12:53:23 отговори + 0 0
ооооооооф Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 24.05.2011 12:48:59 отговори + 0 0
Искал да свири пред малко публика?!!!? Срамежлив ли е,или просто иска да си е беден.Тъпо обяснение,100% причината е друга ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".