Барабанистът на MOTORHEAD подтвържава, че смъртта на Lemmy слага край на групата

29 дек 2015, 18:32 ч. 3008 / 7 8
пред./следв.

   Новината за смъртта на лидера и фронтмен на MOTORHEAD Lemmy Kilmister покруси музикалния свят в днешния ден. Едва ли някой е предполагал, че след тази загуба групата може да продължи дейност под една или друга форма. Сега барабанистът на MOTORHEAD Mikkey Dee подтвържава официално, че бандата няма да изнася повече концерти или да записва нова музика. Което означава и че това е краят на една велика история, започната преди 40 години. Наследството на Lemmy Kilmister и MOTORHEAD отдавна е класика и ще продължи да бъде такава.

   Концертът на групата на 11 декември в Берлин, Германия остава последен в нейната история. Ето и кадри от него:

 

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Никой 30.12.2015 09:58:49 отговори + 2 0
Подкрепям! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Krava i pile 30.12.2015 09:53:07 отговори + 5 0
Наистина дори и да искат, просто без Леми няма да стане. съгласен съм, че при някои групи има как да се получи, а при други - не.
Може евентуално да изкарат още някой албум на Моторхед - имам предвид лайв албум или неиздадени/недовършени до момента песни, не би имало нищо лошо да пуснат такъв албум.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 30.12.2015 09:13:45 отговори + 12 0
И все пак - до последно концерти. Шапка му свалям. Не са ми любимци, но Моторхед са от тези групи, които сътвориха хард рока (хеви метъла, рокенрола или както там се казва). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 29.12.2015 21:29:05 отговори + 4 4
Разликата от Queen предполагам е, че ако някой се опита да пресъздаде Моторхед без Леми, най-вероятно ще бъде линчуван от самата публика. А този грък барабанистът винаги се е правил на голям говорител и се е изказвал относно Моторхед повече от самия Леми, и сега естествено не пропуска. Съвсем очаквано изявление. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stivan 29.12.2015 20:33:59 отговори + 10 3
Така трябва да бъде, няма Леми няма Моторхед, а не като двамата сребролюбци от Queen. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


............. 29.12.2015 20:54:13 + 8 4
Не са само "Queen". Все още се чудя защо "Gotthard" не се разпаднаха след нелепата смърт на Стивън Лий. Има вокалисти, които ще си останат незаменими. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

недокосван пубис 29.12.2015 21:29:15 + 0 11
Или Металика след загубата на Клиф.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефан 30.12.2015 00:59:04 + 16 3
Че без Леми няма Моторхед е повече от ясно. Но сравнението с Куин не е точно по съвсем друга причина. Въпреки неповторимия Фреди това е група с няколко силни личности и музиканти в нея и поради тази причина липсата на един, па макар и емблематичен член, може да отслаби магията, но не и да я унищожи. Примери за подобни групи са Пърпъл, Джудас, Кис. А Моторхед са от типа групи като Мегадет, Уайтснейк, Дайър Стрейтс - всичко се върти около един безспорен лидер, другите само допълват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".