Барабанистът на RAMMSTEIN: "С нетърпение чакаме да направим един страхотен концерт в България!"

29 мар 2010, 23:51 ч. 752 / 10 3
пред./следв.
На 20 март в Белградска Арена се състоя концерт на RAMMSTEIN, който бе посетен от множество българи. Малко преди началото на събитието "Metal Katehizis" успя да вземе интервю от барабаниста на групата Christoph Schneider. Това стана факт, благодарение на любезното съдействие на "Balkan Entertainment Company" в лицето на г-н Петър Петров и "Virginia Records". Както знаете, RAMMSTEIN ще изнесат първия си концерт у нас като хедлайнъри на втората вечер на фестивала "Sofia Rocks", който е част от провеждащия се в десетина европейски държави "Sonisphere Festival". Именно това е и причината "Metal Katehizis" да попита Christoph Schneider какво да очакват българските фенове на групата от концерта у нас, както и какво самите музиканти очакват от гостуването си в България. Какво отговори той на тези, както и на останалите ни въпроси можете да прочетете в нашата секция "Интервюта".


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metallica fan 31.03.2010 06:34:16 отговори + 0 0
Браво на Ози и Енви! А от Рамщайн не можем да очакваме нищо по-малко от "убийствен концерт" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.03.2010 11:28:31 отговори + 0 0
чакаме ги да дойдат . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Поп Груйо 30.03.2010 03:43:21 отговори + 0 0
Благословени да сте, чада мои! И дано сет-ът ви да не е много по-кратък, отколкот досега... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".