Барабанистът на SAXON вече се е възстановил напълно

18 фев 2015, 17:24 ч. 776 / 7 0
пред./следв.

   Барабанистът на SAXON Nigel Glockler разпространи съобщение, че вече се е възстановил напълно от опeрацията на мозъчен аневризъм, която претърпя през миналия декември. "Радвам се да кажа, че неврохирурзите ми съобщиха, че съм се възстановил напълно, на 100% и нямам никакви поражения от аневризма, най-вече поради частта от мозъка, където е бил локализиран. Това значи, че съм готов да се върна на работа, но ми казаха да не бързам. Затова аз започнах да работя по възстановяване на издръжливостта си и с нетърпание очаквам да се върна отново пълноценно към задълженията си." Накрая Glockler благодари на всички за подкрепата и добрите пожелания. Докато Nigel се възстановяваше, SAXON наеха барабаниста Sven Dirkschneider, син на легендарния фронтмен на ACCEPT Udo Dirkschneider, за концертните си изяви.

 

nigel-glockler

още за:

SaxonNigel Glockler


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".