Барабанистът на SLIPKNOT чупи глезен, бандата отменя фестивални участия

20 авг 2008, 21:59 ч. 262 / 6 8
пред./следв.
SLIPKNOT са били принудени да отменят своите фестивални участия и други концерти в близкия месец-месец и половина, след като барабанистът Joey Jordison е счупил глезена си. Joey ще трябва да почива между 4 и 6 седмици.

още за:

SlipknotJoey Jordison


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Милорд Атанас 23.08.2008 23:05:02 отговори + 0 0
А-а-а да бе до България? Успех да стигнат това е сякаш да чакаш писмо от мъртвец! Но нека си говорим чесно....не е лесно да правиш нов шедьовър като "Iowa" тъй като новият им албум е страхотен и този път наистина смело мога да заявя,че това вече наистина са SLIPKNOT за разлика от "Vol.3".Даже на моменти "All hope is gone" звучи като хардкор,което е страшно яко.Ако няма спокойно пеене този албум ще се превърне в най-тежкия албум на Айоваджиите до този момент! Но нека да не избързвам с хвалбите защото все пак съм чул само един трак. Не занам ...дано и другите такива да звучат така.Колкото до барабаноудрящия (то кой ли въобще от тази банда не удря ебаси) дано той да се оправи! Но като го гледам така блед и слабичък малко ще му е трудно....но "Са" съществуват все още в аптеките така че....яко гълтане и така....! Докато се оправи може за да не го хваща секлета да посвири в MURDER DOLLS (нямам представа дали се пише така чесно казано не ме интересува) там и без това свири на китара така,че мисля,че няма да му е проблем за кракът. Е....единствено за педала на дисторжъна,но нищо.....той Manson ще му го натиска,той има опит в тая работа....та нали те двамата са се натискали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MORTY 21.08.2008 07:32:06 отговори + 0 0
Дано наистина,това бе групата която ме впчатли след като Пантера се разпаднаха и по-мое мнение донякъде успяха да ги заместят.............,но само до някъде.Мое мнение.Но като цяло Пантера нямат и никога няма да имат заместници........Дано пича се оправи по-бързо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DM 21.08.2008 00:05:30 отговори + 0 0
дано се оправи по-бързо, че и до България да отскочат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Demonaz 20.08.2008 23:37:49 отговори + 0 0
Ами скорошно оздравяване, друго кво да кажа!Ч!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 20.08.2008 23:13:12 отговори + 0 0
Баси каръщината. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sladuk_Kelesh 20.08.2008 22:18:42 отговори + 0 0
Голям праз е я, анонимен. От създаването на Slipknot Joey е онзи, който се е превърнал в легенда... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.08.2008 22:09:16 отговори + 0 0
ГОЛЕМ ПРАЗ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal-core 20.08.2008 22:04:47 отговори + 0 0
Първо Сид,сега и Джоуи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".