Барабанистът на SYSTEM OF A DOWN на прослушване за SMASHING PUMPKINS

18 апр 2009, 09:42 ч. 117 / 2 2
пред./следв.
SMASHING PUMPKINS, които наскоро се разделиха с дългогодишния си барабанист Jimmy Chamberlin, съобщиха че на 14 април са прослушали общо 12 кандидати за вакантната длъжност. Всички от тях са били изключително талантливи, а един от явилите се е ударникът на SYSTEM OF A DOWN John Dolmayan. Възможно е през следващия месец да се проведе и още едно прослушване.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fanatik_Priest 18.04.2009 22:32:12 отговори + 0 0
Еми, пич, с прослущване става - не е само техниката на тропане, нали трябва да се сработят възможно най-лесно и чудесно, да си напаснат донякъде характерите и подобни щуротии. Ти, например, може и да си най-великият китарист изобщо, но ако си тотален темерут хич не бих те взел в моята група. Ще си вземе Генчо, да речем, който е прилично добър китарист, щото се знаем от 100 години и се разбираме без думи - така по-лесно се раждат идеите, които пък излизат и по-добри Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Introduce 18.04.2009 13:10:29 отговори + 0 0
Хахахаха... ПРОСЛУШВАНЕ?

тея за много големи ли се мислят..

Та John Dolmayan(System of a down) е уникален барабанист! също така е един от най-добрите за този стил музика..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".