Барабанистът Nick Menza би свирил с MEGADETH отново

15 дек 2013, 10:47 ч. 437 / 9 3
пред./следв.
В скорошно интервю бившият барабанист на MEGADETH Nick Menza коментира възможността да свири отново с Dave Mustaine и компания:

   Никога не знаеш какво ще се случи в бъдещето. Нека го кажа така - отворен съм за всякакви предложения. Няма да кажа: "Никога не бих се присъединил към MEGADETH отново". Но това зависи от Mustaine. Ще оставя топката в неговото поле".

   Nick Menza е един от звездното множество музиканти, които ще гостуват в България с турнето "Metal Allstars" на 23 март поръчай билет онлайн).
nick menza

още за:

Nick MenzaMegadeth


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Blasphemer 24.12.2013 22:07:02 отговори + 0 0
MalmSuite да не те плаша, но това е меко казано невъзможно. Марти не понася Дейв. Ако мислиш, че си фантазирам, можеш да погледаш интервюта с него или части от шоуто му, в които става въпрос за Дейв. Веднага се сещам за пример: епизода, в който му гостува Кери Кинг.

Иначе и аз повече от всичко бих искал да се събере отново "дрийм тийм"-а от нач. на 90те, но няма как. Не сега, не и дори след 20 години. А относно новината, за Ник също е 100% сигурно, че няма да се върне докато Шон е жив. Дейв беше казал наскоро, че Шон му е като брат и си пасвали дори по-добре отколкото с Дейвид едно време!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 17.12.2013 08:27:54 отговори + 0 0
Пак ще се съберат. Само Марти остава, въпреки че сегашния китарист е жесток. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лачирейс Кучев 15.12.2013 10:54:24 отговори + 0 0
Би било страхотно. Най-симпатичният барабанист на Megadeth, свирил в най-любимите албуми и част от най-стабилния състав. Легенда! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".