Барабанистът Proscriptor говори за прослушването си при SLAYER

21 окт 2005, 09:33 ч. 212 / 2 3
пред./следв.
Наскоро от MetalReview.com са провели интервю с барабаниста на ABSU Proscriptor и неговия колега Equitant. Ето по-интересните части от разговора:

   MetalReview.com: Разбираме, че в даден момент си репетирал със SLAYER, но прочетох че си напуснал заради "окултните си вярвания". Ще разкриеш ли истаната пред мен?
   Proscriptor: Аз бях на прослушване при тях, но това не е истина. Бях на прослушване с няколко други барабанисти. Според мениджмънта на SLAYER аз съм бил трети по ред. Колкото до моите окултни и езотерични вярвания - това няма нищо общо със случая. Сигурен съм, че всичките барабанисти, които бяха на прослушването, нямаше да получат мястото. Мисля, че това беше просто номер, за да върнат Lombardo в SLAYER.

   MetalReview.com: Как беше чувството да репетираш с тях?
   Proscriptor: Фантастично. Беше невероятно, велико. Мога с ръка на сърцето да заявя, че това е нещо, което се случва веднъж в живота. Беше заснето на видeо и е невероятно.

   MetalReview.com: Това видео качено ли е онлайн? Има ли начин да го видим?
   Proscriptor: Не. Притежавам го само аз. Бих искал да го покажа, но вероятно ще има проблреми с правата, ако го пусна онлайн.

   MetalReview.com: А дали има начин да го включиш в DVD или нещо подобно?
   Proscriptor: Да, може би. Всъщност мислех да го включа в настоящата антология, но щеше да има твърде много законови пречки.

още за:

ProscriptorSlayer
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


K-I-N-G_ghost 25.10.2005 01:59:26 отговори + 0 0
WOW zamestnik na DAve LOmbardo Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Coroner_plami 21.10.2005 10:51:10 отговори + 0 0
SHOW NO MERCY Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lost paradise 21.10.2005 10:17:33 отговори + 0 0
SLAYER - komentara e izli6en. dori i napisanoto tuk no... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".