Баща и син ще свирят заедно на концерта на NAZARETH в Пловдив

17 май 2017, 10:42 ч. 852 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Култовият басист Pete Agnew и талантливият барабанист Lee Agnew в паметен лайв с рок иконите Nazareth

Титаните на хард рока NAZARETH пристигат у нас след по-малко от месец за незабравимо шоу под звездите на Пловдив – 18 юни, Античен театър. В състава на именитата шотландска банда влизат световноизвестни баща и син – основателят на групата Pete Agnew и наследникът му Lee.

За съвместната им работа, емблематичният басист Pete Agnew споделя: “Когато сме на сцената, ние сме просто баскитарист и барабанист, а не баща и син. Всички музиканти от групата сме се сработили изключително добре, магията на публиката ни завлядява и за нас съществува само музиката и феновете ни!”

Lee Agnew се присъединява към рок великаните малко след като оригиналният барабанист на групата Darrell Sweet си отива от този свят. Самият той приживе неведнъж споделя, че синът на Pete е любимият му музикант.

Епичното шоу на великите музиканти под звездите на стария град е на 18 юни от 21:00 часа в Античен театър Пловдив. Билетите са на цени от 40 до 60 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online [поръчай тук]. Организатори са Moko Solution.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".