Бащата на Cliff Burton получи копие от книгата "Metallica: Back To The Front"

11 авг 2016, 21:07 ч. 1674 / 6 8
пред./следв.

   Видеото, което може да гледате по-долу, е създадено основно с маркетингова цел, но рекламния му ефект в нашата страна ще е значително по-малък, затова ви го представяме без да се двоумим. В клипа бащата на покойния басист на METALLICA Cliff BurtonRay Burton - получава своето копие от книгата "Metallica: Back To The Front", която е с подзаглавие "Оторизирана пълна визуална история на албума и турнето "Master of Puppets". Как изглежда луксозното фотоиздание се вижда във видеото.

   Cliff Burton загива на 27 септември 1986 г. при пътен инцидент по време на европейското турне "Damage Inc." за промоция именно на "Master of Puppets". Когато METALLICA започнаха сериозните стилови промени и експерименти през 90-те години на миналия век, много хора си задаваха въпроса дали това щеше да се случи и дали би било същото, ако Cliff Burton беше между живите. Отговорът едва ли се крие в "Metallica: Back To The Front", но книгата със сигурност е пиршество за сетивата.

 

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Станислав 12.08.2016 12:37:35 отговори + 4 1
Няма причина да смятаме , че "сериозните стилови промени и експерименти" не биха се случили ако Клиф беше жив. Все пак само Ларс и Джеймс могат да решават какво да се случва с бандата. Плюс това няма абсолютно никаква причина да смятаме, че Клиф не би одобрил тези промени! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 12.08.2016 11:17:40 отговори + 5 5
Изобщо не ми дреме, кой какво разправя. Фен съм на Металика от 1987 година и целият ми съзнателен 44 годишен живот е преминал с тяхната музика. Единствената грешка която смятам че направиха в музикално отношение е ЛУЛУ, въпреки че музиката не е лоша- просто е друг стил. Всичко което са изсвирили и сътворили ми харесва, и винаги съм ги обичал за това, че избягваха рутината. Има много хора които ги харесват до 88! Има такива, които ги харесват от 1990... Аз съм техен фен и харесвам всичко тяхно! И любимите ми албуми са двата Лоуда и Свети Гняв. За последния съм съгласен, че може да не се хареса някому. В Лоуд-овете какво не ви харесва? Че няма чегъртане тип 83 и лумпе-думпе? Пълно е в тея албуми с музика. Пълно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 12.08.2016 09:04:28 отговори + 7 13
Клиф беше много добър басист и музикант. Съвсем спокойно мога да кажа, че Нюстед беше Новият Бъртън- по абсолютно нищо не му отстъпваше и даже твърдя, че като инструменталист е по-добър от Бъртън. Сигурен съм също, че Клиф е бил доволен в отвъдното, че има такъв заместник. Сигурен съм, че Бъртън е бил доволен от пътя по който Металика тръгнаха: само пълен профан и дефект може да каже, че двата Лоуда не струват! Повтарям- само пълен профан може да каже подобно нещо!!! С изгонването на Нюстед, Металика се прецакаха и поеха стремглаво към дъното. Съжалявам да го кажа, но Роб не струва като басист. Той е просто един фигурант в групата. На заплата. Колкото до бащата на Бъртън- респект! Изключително силен човек! И 300 години може да са минали от смъртта на детето ти, но то винаги си остава твое дете. И мъката я има непрестанно. Надявам се, книгата да е страхотна и да донесе топлина на родителите на Бъртън. Да си спомнят за него с усмивка и да осъзнаят още веднъж това, което синът им даде и остави в музиката! Почивай в мир, Клиф! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 12.08.2016 09:46:32 + 10 4
Е аз пък казвам, че само пълен профан ще хареса 2-та лоуда и ще твърди че Роб не струва като басист. Ти изкара 97% от хората слушали металика профани! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сибелиус 12.08.2016 09:52:08 + 10 5
Аз не харесвам двата Лоуда. Когато излязоха и никой около мен не ги хареса. След време някои хора започнаха да ги "харесват"... Но не и аз и се гордея с това! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gapstar[13] 12.08.2016 11:14:04 + 8 1
Много високопарно изказване, Фей... Само пълен профан, може да си позволи да нарича профани и дефекти тези, които не споделят мнението му. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haho 11.08.2016 22:08:40 отговори + 12 1
Винаги съм се възхищавал на силата на този човек. Да загубиш любимия си син и да излъчваш такъв позитивизъм... нямам думи каква сила е това.
Пачивай в мир Клиф, lost but not forgotten!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

грис халва 12.08.2016 08:08:03 + 5 0
Така е. Но все пак минали са 30 години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".