Басистът Димитър Граматиков напуска SOUNDPROPHET

29 окт 2014, 16:46 ч. 579 / 5 0
пред./следв.

   SOUNDPROPHET обявиха в официалния си Facebook профил, че басистът Димитър Граматиков е решил да се оттегли от бандата. Ето и съобщението на останалите от групата:

   "Измина доста врeме от последния пост на SOUNDPROPHET. От месеци не спираме да работим по нов материал, но през последните дни ни е много тежко и мъчно. Пулсиращото музикално сърце на SOUNDPROPHET - Димитър Граматиков, реши да напусне семейството. С този пост искаме да ти изкажем огромната си благодарност и любов, защото SOUNDPROPHET не можеше да функционира без теб! Мите, не спирай да се занимаваш с музика, защото талантът който носиш е дар! Обичаме те и ти пожелаваме попътен вятър, в каквато и посока да поемеш!"

   От групата активно търсят заместник на Димитър. В същото време SOUNDPROPHET продължават работа по втория си албум. Дебютът на бандата, "More Than Any Spoken Words", излезе на 2 ноември 2013 г. и бе представен с концерт в клуб "Mixtape 5".

 

soundprophet



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".