Басистът на CRIMSON GLORY: "По ред причини групата е в почивка"

8 фев 2008, 09:45 ч. 470 / 1 5
пред./следв.
Наскоро басистът на CRIMSON GLORY Jeff Lords е дал интервю за "Metal Command", в което говори за настоящото състояние и бъдещето на групата. На този етап, по ред причини, бандата е в почивка и не е сигурно дали ще се появи нов албум, макар че всеки от музикантите има свои идеи за песни. Основен проблем е прекратяването на дейността на гръцкия лейбъл "Black Lotus Records", чрез който трябваше да излезе новата студийна творба, както и невъзможността на оригиналните членове на CRIMSON GLORY да се сработят заедно, довела до напускането на вокалиста Midnight. В следствие на тези фактори, бандата просто е "изпуснала момента", за да се възроди по замисления начин.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Borsuk 8.02.2008 19:13:05 отговори + 0 0
Друго си е да си аномимен философ ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.02.2008 16:33:10 отговори + 0 0
Астрономика си е ясен пример - да, за за скапан албум. Ако носи нещо от духа на кримсън глори (мнооого малко), това е защото има много повторения от стари песни. А до вокалите, нови отбива номера някой да пее без да прибавя нищо. В соловия на миднайт, колкото и да е зле, поне духа на групата го има - т.е. MIDNIGHT Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Crimson Glory 8.02.2008 15:50:04 отговори + 0 0
Анонимен, не е точно така - Миднайт е страхотен и уникален, но цялостната концепция и музиката на групата не е Миднайт в никакъв случай. Астрономика си е ясен пример. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.02.2008 14:11:07 отговори + 0 0
Crimson Glory без Midnight е като Дио без Дио. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Crimson Glory 8.02.2008 13:20:41 отговори + 0 0
Лоша новина ... все пак Wade Black се беше чудесно попълнение на вокалите вместо Миднайт. А чакахме и ДВД ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".