Басистът на SOUNDGARDEN издава дебютен соло албум през август

26 юни 2013, 11:52 ч. 173 / 2 4
пред./следв.
Басистът на SOUNDGARDEN Ben Shepherd ще издаде дебютния си самостоятелен албум "In Deep Owl" на 27 август. Творбата ще излезе от името HBS и ще включва колекция от песни, записани в индустриалните квартали на Джорджтаун и Сиатъл и продуцирани от Dave French, Ben Shepherd, Chad MacMurray и Nathan Yaccino. Гости в творбата ще бъдат барабанистът на SOUNDGARDEN Matt Cameron и бившияг ударник на PEARL JAM Matt Chamberlain. По-долу може да слушате първата песен от "In Deep Owl" - "Baron Robber".



hbs - baron robber

още за:

Ben ShepherdHbs
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fen 26.06.2013 18:29:11 отговори + 0 0
Песничката е добра дано албумът има други като нея ,а колкото до долния коментар .Пич Soundgarden без Корнел няма да са същата банда ,всъщност ,който и от тях да махнеш няма да е същата група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 26.06.2013 17:19:56 отговори + 0 0
песничка е Супер добра (звучи като истинския SOUNDGARDEN)не като това лайно което издадоха...Чудя се останалите членове на групата да ли са си мислилида продължат без КРИС КОРНЕЛ (Личи си кой са музикантите в групата и кой ментето).. Да пробват без него ,а той нека си оздава лайната с ДЖЪСТИН ТИМБЪРЛЕЙН ,а за що да не пробва и с ДЖЪСТИН БИЙБЪР ( не знам как се пишат имената и на двамата ...пък ми не е и зор да знам ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Колега 26.06.2013 12:26:19 отговори + 0 0
Личи си, че е басистко - твърде е прецизно и мислено (което, все още, не мога да преценя дали е положително или не). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.06.2013 12:15:42 отговори + 0 0
стаа ко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".