Басистът Peter Iwers напуска IN FLAMES

29 ное 2016, 18:07 ч. 797 / 3 3
пред./следв.

   Басистът Peter Iwers съобщи, че е взел решение да напусне IN FLAMES, за да се съсредоточи върху други свои (музикални и немузикални) начинания. Настоящото турне на групата в САЩ ще е последно за него. Четириструнникът е повече от доволен от прекараните над 20 години с бандата и желае на останалите в нея само успехи в бъдеще.

 

още за:

In FlamesPeter Iwers


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 30.11.2016 07:10:08 отговори + 2 5
Напуска човекът с най-ниската заплата и осигуровки в една група, а и всеки може да бъде на негово място, по очевидни причини. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 30.11.2016 12:51:05 + 2 1
'Ма много ги разбираш нещата, бе, от всяко дрЪво - басист Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Секиш 30.11.2016 14:12:45 + 1 0
4-ма български басиста са се бът-хърт-нали Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".