Басистът Rudy Sarzo и китаристът Mike Orlando се събират в нов проект

11 окт 2011, 05:56 ч. 169 / 4 1
пред./следв.
Басистът Rudy Sarzo (BLUE OYSTER CULT, екс-OZZY OSBOURNE, QUIET RIOT, WHITESNAKE, DIO), китаристът Mike Orlando (ADRENALINE MOB) и барабанистът A.J. Pero (TWISTED SISTER) са обединили сили в нов проект, наречен TRED. В момента музикантите работят по дебютния албум на групата, който може да се очаква да излезе през януари 2012 г. Предстои TRED да разкрият самоличността на вокалиста си, описван като "добре познат певец", подобен на Rob Halford. Музикалната насока на бандата е "гърлен и праволинеен рок".
Rudy Sarzo
Rudy Sarzo


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tuti 11.10.2011 11:29:25 отговори + 0 0
Щом и знаменосец имат вече са чета! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".