Басистът Steve DiGiorgio е COVID-19 позитивен

3 апр 2020, 07:43 ч. 1209 / 6 4
пред./следв.

   Легендарният басист на TESTAMENT Steve DiGiorgio (свирил още с DEATH, CONTROL DENIED, ICED EARTH, SEBASTIAN BACH, OBITUARY и мн. др.) е поредният метъл музикант, който се оказва заразен с коронавируса COVID-19.

   Новината съобщи Chuck Billy - един от първите известни метъл музиканти, засегнати от пандемията. Фронтменът на TESTAMENT вече се пребори с болестта, предизвиквана от вируса, заедно със съпругата си. Двамата и членове на екипа на бандата дадоха положителни резултати при тестове за COVID-19 след завръщането си от турне в Европа. Сега става ясно, че и DiGiorgio се е заразил при обиколката на Стария континент, на която участваха още EXODUS и DEATH ANGEL.

   Преди броени дни дойде новината, че и китаристът на EXODUS Gary Holt също е COVID-19 позитивен. Той също е вече възстановен.

 

Steve DiGiorgio



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ron Jeremy 4.04.2020 14:10:46 отговори + 1 0
Машалла на Тестамент, жесток албум с великолепен звук! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mmmmm 3.04.2020 15:40:12 отговори + 2 3
И какво от това? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nnnnnnn 3.04.2020 16:37:34 + 3 2
Такова. Облечи тениска и бермудки, обуй белите чорапки и Жапанките и се разходи така при няколко заразени хора. Изчакай една седмица и се върни на село и разптегръщай роднините си. И после ще видиш какво от това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Офф 8.04.2020 11:19:23 + 0 0
@Nnnnnnn аз ти предлагам да отидеш за операция за махане на мозъка, защото само заема място в главата ти и ти пречи. Явно така или иначе не го ползваш за нищо. Поне освободи място за мухите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".