"BEC" правят концерт на Eric Clapton и Steve Winwood в Белград

9 дек 2009, 11:16 ч. 231 / 5 2
пред./следв.
На 9 юни 2010 г. в "Белградска арена" ще се състои концерт на Eric Clapton и Steve Winwood, който ще е част от предстоящото им европейско турне. Двамата именити музиканти се събраха за пръв път от около 40 години за три ексклузивни концерта, които се състояха в "Madison Square Garden" през 2008 г., а през 2010-а ще продължат да работят заедно, при това за цяло турне. Организатори на събитието в сръбската столица са "Balkan Entertainment Company", като те стоят и зад концерта на RAMMSTEIN отново в "Белградска арена", който ще се състои на 20 март 2010 г. Все още не е ясна датата на която билетите за Eric Clapton и Steve Winwood ще бъдат пуснати в продажба, нито цените за различните категории и места. Ще ви държим в течение относно всяка по-важна новина за това събитие.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


dani1948 9.12.2009 11:30:43 отговори + 0 0
Предполагам си виждал залите и стадионите в Белград поне на снимка... Няма какво повече да се обсъжда за съжаление Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BizkiT 9.12.2009 11:27:34 отговори + 0 0
Абе, не че много ми пука за Ерик Клептън, ама тея от БЕС за кво ги правят все в белгард тея концерти.... за друго не ме е яд ама Рамщайн..... :/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".