"Beck's" с ново музикално предизвикателство за посетителите на "SPIRIT of Burgas"

30 юли 2012, 16:08 ч. 326 / 5 1
пред./следв.
Не само музикални звезди ще излязат на сцените на тазгодишното издание на фестивала "SPIRIT of Burgas". Да покажат своите музикални умения ще могат и посетителите на събитието. Това ще стане възможно благодарение на уникалната "Beck'stage"-сцена, изградена от немска марка бира "Beck's", която за трета поредна година е официален партньор на най-мащабното лятно музикално събитие у нас. "Beck'stage"-сцената е логично продължение на "Beck'sperience"-сцената от миналогодишния фестивал и отново ще е част от програмата. Тази година тя отново предлага на участниците вълнуващи преживявания. Освен да гледат на живо любимите си изпълнители от "SPIRIT of Burgas 2012", те ще могат да станат част от историята на фестивала, като се качат на "Beck’stage"-сцената и изпълнят някои от любимите си парчета на световните имена – гости на "SPIRIT of Burgas 2012". Тази година музикалната емоция и тръпката от това да си на "Beck’stage" е още по-вълнуваща, тъй като феновете ще могат да пеят заедно със "своя собствена група". В тази роля влиза една от най-младите и надеждни български групи - МАZE, миналогодишен участник във фестивала. Тази година те ще се бъдат основният "изпълнител" на "Beck’stage" и ще подкрепят в изпълнението им най-смелите певци, на "Beck’stage" сцената.

   Всички изпълнения ще бъдат заснети и излъчвани на живо на голям екран, в реално време, който ще възпроизвежда фона на основната сцена на "SPIRIT of Burgas". Това ще направи "звездите на сцената на Beck’s" част от реалната програма на фестивала, като те също ще имат своя публика, която да ги подкрепя по време на техните изпълнения на живо. За всички, които се качат на сцената на "Beck’s", славата продължава и след края на "SPIRIT of Burgas". Видео с тяхното изпълнение ще бъде качено на www.becks.bg, както и на страницата на Beck’s във Facebook www.facebook.com/Becksperience.Bulgaria.
Beck's Stage


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Joey 30.07.2012 19:25:59 отговори + 0 0
Coool!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".