BEHEMOTH планират "впечатляващ" нов албум и миксират концертно издание

16 мар 2017, 20:03 ч. 912 / 8 2
пред./следв.

   В интервю за английското списание "Metal Hammer" фронтменът на BEHEMOTH Adam "Nergal" Darski е споделил, че работата по страничния му проект ME AND THAT MAN е предизвикала у него "силен глад да прави нова музика" с основната си група. Още миналата година се появи новина, че BEHEMOTH вече работят по нов албум, който може да се появи през 2017 г. Сега Nergal коментира, че имат някои довършени, а някои само започнати нови песни, но не бързат и вече не определят срок за излизане на евентуалната творба. Бъдещият албум ще продължи идейната линия на последното засега издание на бандата - "The Satanist" (2014), но ще има развитие и добавено ново звучене. Музикантът добавя: "Всички фенове, които не харесват страничния ми проект, могат да се успокоят. BEHEMOTH продължават и то по-добри от всякога. Бъдете търпеливи. Първо ще довърша работата с ME AND THAT MAN, а след това ще се върна към BEHEMOTH и ще направим отново нещо впечатляващо."

   В други новини Nergal разкрива, че BEHEMOTH в момента миксират концертен албум фокусиран върху турнето в подкрепа на творбата "The Satanist". Не е ясно, кога изданието ще се появи на пазара.

 

behemoth-live-sofia

 

още за:

BehemothAdam Darski


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


фен 16.03.2017 23:05:17 отговори + 5 1
Ако ще и голи да са на сцената, няма никакво значение! Музиката им е просто супер.
Нека чуем дали новите песни ще бъдат на нивото на "Сатанист ".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 16.03.2017 20:36:26 отговори + 1 11
Ако се сетят и да си измият грима може и да ги вземем на сериозно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".