BEHEMOTH пускат своя марка бира

1 май 2015, 02:47 ч. 1580 / 6 4
пред./следв.

   Предполагаемият проект на фронтмена на BEHEMOTH, свързан с Перун - върховния бог в Славянската митология, се оказа не музикално начинание, а собствена марка бира на полската банда. "Perun" е пивоварната, която ще произвежда пивото с име "Sacrum" и алкохолно съдържание 6,2 %. Бирата, създадено по белгийска технология, тръгва в продажба на 11 май. 

   На 20 април BEHEMOTH гостуваха за трети път в България и изнесоха впечатляващ концерт в столичния клуб "Mixtape 5".



още за:

BehemothSacrum


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Да ама не 1.05.2015 12:46:23 отговори + 11 4
Просто Нергал се е уплашил като разбрал, че славяни не съществуват, а поляците както и целия останал свят са потомци на ТРАКО-БЪЛГАРИТЕ. Трако-българите, първите от които са били Адам и Ева, после цялото им потомство и т. н. Трако-българи са и всички раси и етноси по света. Ако някой ден открием извънземна цивилизация/цивилизации - и те ще са трако-българи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unknown 1.05.2015 17:31:15 + 3 10
Не можеш да си представиш колко близо си до истината.Целият свят не точно,но цяла Европа,шумерската,т.н.елинска и египетска цивилизации,финикийците,хетите,арамейци,дори и хазарите и викингите.Също скоти(скити),келти,ибери,илири,хуни...и още и още.Чети и мисли,че и последната гънка от мозъчето ти ще я полираш безвъзвратно!А,и за съжаление славяни няма,колкото и да ти се иска. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HYPOHEAD 1.05.2015 06:44:16 отговори + 5 3
А и бутилката като от доматен сок
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 1.05.2015 04:25:05 отговори + 18 1
Е, кво е тва 6.2%?! Да го бяха направили 6.66%, като са се захванали - некво, недомислено... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".