BENEDICTION записват следващия си албум

12 фев 2024, 17:21 ч. 753 / 22 0
пред./следв.

   Британските дет метъл ветерани BENEDICTION, които ще гостуват в България на "Running Free Festival 2024" (26 август), са в студио и са започнали записите за новия си дългосвирещ албум.

   Творбата ще бъде първа с новия басист на групата Nik Sampson, който се присъедини към състава ѝ преди година. На този етап няма информация кога може да се очаква издаването на диска на музикалния пазар. Последния засега студиен албум на BENEDICTION "Scriptures" излезе през октомври 2020 г. Предстои да бъдат разпространени повече подробности.

 

benediction

още за:

Benediction


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".